Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Галюся, дуже тобі вдячна, що приділяєш увагу. Мені дуже важлива твоя думка. Той торт - то взагалі неподобство повне, бо робився хто-зна по якому))) Люди замовили на 4 кг, т оя вже собі напридумувала дизайн!!! А за три дні - відмовилися, бо захворіла дитина. А за день передзвонили і попросили таки зробити той замок, але до 2 кг - просто для себе. І що я мусила робити?!!!! Була в такому трансі( Перенервувала сильно, та і втома сказалася, от і маю, що маю((( А щодо твоїх зауважень - ти дуже і дуже права. То я вже і сама на ранок зрозуміла, що напартачила добряче))) Просто в черговий раз переконуюся, що не треба йти на поводу у клієнта і самій реально розраховувати свої сили
Дякую усім за плюсики!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
chajka, Я в захваті від ваших робіт, ви не тільки майстриня по кулінарії, а й по кондитерській лінії - ви класссс!!!!!!!!!! Повезло вашій сім'ї мати таку дружину і матусю.
Торт " Пачка грошей" Класичний бисквіт, вершково-шоколадний білий крем, персики, ММ, вафельна картинка. Вага 3 кг. Дякую Нетік і Soni за консультацію щодо вафельних картинок Тепер маю вже який -такий досвід, то знаю що можна було ті виступаючі краї картинки пообрізати, але вже пізно
Торти "Корзина з трояндами" та "Кейс з грішми" вага тортів по 3,2 кг. всередині першого шокобисквіт, баварський крем з ананасами, шокомастика. В чемодані "Романтик", шокомастика.