Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Інна, дякую але то мій перший ліплений хлопчик Колись ще робила голову немовлятка , але там використовувала саморобний молд. А тут, то бавилась 1,5 год , і то тільки на голову пішло Покажу ще того хлопця трохи ближче
Pito4ka,вибачай,але мушу прокоментувати (маю трохи часу).Я вже тобі казала,що твої тортики щоразу кращі...,але сьогодні щось не те... Скажу,чому : от зверху оту загорожу(може воно і не так називається) треба було трошки підсушити (зробити з ЖММ),а тоді клеїти,тоді вона б гарненько стояла,а не туди-сюди.Знизу будівель я б обклала камінням,а то щось не дуже пасує той бордюрчик до замку. І каміння(цеглини) не варто було малювати-неакуратно,криві лінії,треба було просто продавити стеком лінії,надати,так би мовити,текстуру. І ще я б оживила загальний вигляд травичкою біля замку,і оцю башню велику зробила б меншого діаметру,але вищою. Таке моє бачення...А взагалі-дивуюсь,як ти замок в 2,5 кг. вмістила ? В мене якась гігантоманія-не вмію такі манюсінькі торти робити.
дуже шикарний вигляд, акуратнесенький , гарнесенькі кольори, майстер - клас !!!!!!!!!!
Цитата: Soni
Торт "Корона на подушці"
гарна корона, багата така, то якийсь чоловік себе царем вважає напевно, чи то дружина його сильно кохає ? А кольори дійсно зливаються.
Цитата: chajka
"Розгорнута книга. Розділ 18"
Іринко, ти досягла рівня! Молодець, дуже акуратно, гарненьке ліпнення, вдало підібрані кольори і папірус зістарений, молодець. А шапка, то тільки мастика, чи ще картошка є ?
Цитата: Іриска
Торт "Для мисливця"
Цікаве виконання тортика, хіба , як на мою думку, то ця кров червона, трохи якось, відлякує, чи що. Але то тільки моя думка
Канарейка, дякую що хвалиш , про недоліки сама знаю . А шапка пуста в середині, верх шапки - то обтягнута мастикою вафля, щось я побоялась сушити просто кусок мастики, думаю, ще мені ті кутики позгинаються на торті, то вирішила перестрахуватися.