Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
виставляю сюди свій перший I-POD APPLE Торт для хлопчика на день народження, в середині знову таки кавовий аромат, кавовий корем, пропитка кавовий ліке( корочше масло-масляне), покритя ММ, оті шнурівки то по задумці мали бути навушниками, зі заду навіть в телефонне гніздо втицьнуті, вага 1.500кг. незнаю чи все так зробила, бо шось я в тих телефонах не дуже поняття маю, p.s.вибачайте за фото, знову телефон і фотоапарт не включаються,а діти вже сплять ,нема кому показати, тому мусила з вебки
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Торт "Снігова куля" ніхто не хоче в сніжки пограти?
Шоколадні коржі, сметанний крем з вишнями, білий ганаш, ММ. Вага приблизно 1 кг. Тортик для мого тата на ДН, то мав їхати маршрутками в великій торбі , де ще багато чого було. Тому , щоб той сніжок не встиг розтопитися, я поклала його в баняк , вийшло смішно, оригінально, і доїхало без проблем В тому баняку , той торт виглядає як велика цукерка Рафаелло
Натонька, дякую То все якось так добре співпало ,ті розміри баняка і торта , шо він був добре зафіксований . Бо, мабудь, якби запакувала в коробку, то та куля катуляласяб по цілій коробці