Ця сторіночка для романтиків,і прсто для тих хто любить квіти!) Тут ви зможете побачити найрізноманітніші торти з квітами і квітковими композиціями!Якщо у ває гарні тортики з квіточками - просимо показувати! Якщо нема,помулуйтеся нашими!)))
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Торт з білими ліліями Вага 2,5 кг. Вишневий аромат. Кольори на фото дуже погані (напевно щось з настройками фотоапарата) духмяний горошок насправді легесенький фіолетовий, приємний колір))
Оті трубочки що навколо кошика, то мастика так скатана чи шось інше?
Завжди хотіла спитати: як ці метелики тре згинати вони рівні правда ж, то ті що на ХБ, до речі з чого вони, їстівні чи ні ?
Я завжди трубочки робила просто із мастики. Цього разу вирішила зробити по інакшому, щоб поменшити вагу, бо якщо саму мастику давати, то дуже багато той торт потім важить. Я обмотала готові вафельні трубочки (таке печенько), але вага все одно вийшла велика..... Метелики, то фотодрук на вафельній основі. В Хлібопічні пише, що потрібно трошки змочити серединку і потім згинати, але мені не дуже получається так згинати їх, думаю, що потрбіно попробувати потримати над парою і потім зігнути...
Щоб таку красуню зробити потрітні мабудь спеціальні інструменти.
Мої спеціальні інструменти-це вирізані з картонки пелюстки орхідей,які разом з ножичком заміняють мені вирубки .Серединку зафарбовувала сухим барвником-то вже я крута -купила собі пару штук.Інструменти-то класно,на жаль-дорого,але і без них можна обійтися,мороки правда набагато більше,і часу багато йде. Усім дякую за хороші слова! Natalyadiva, я від твоєї музичної грамоти балдю !!!!!!!! KotMarta, Мартуся-гарний тортик,тільки щось скажу,що мені в очі кинулось:пелюсточки мають такі краї,ніби рвані...Коли вирубкою витискаєш квітку,то забирай мастику від вирубки ,а не навпаки,тоді такого не повинно бути.
KotMarta, таке буває коли : 1)мастика засихає на вирубці, 2) якщо вирубка пластмасова, вона товста тому витискає а не вирубує квітку 3) ще також може таке получатись коли мастика вже підсохла а ти починаєш потоншувати краї пелюсток і тоді таке ніби розтискає її і получаються такі не гарні крайчики. Залишки мастики на вирубаній квіточці можна обрізати ножничками, ну але це залежить що саме вирізати))
Корзинка з трояндами. Вага--2,5 кг, всередині--"Черепаха" зі сметанним кремом, ШМ. Якийсь він мені дуже сумний, коли робила з ромашками, веселіший вигляд був.
Вага 3,5 кг. Низ жіночі примхи + крем Шарлот, верх - Романтик. Покрито ММ, квіти - ММ+ЖМ, айсинг. Квіти звичайно не дуже схожі на орхідеї, тай ніяк на торт не хотіли гарно ставати Короче, тортом не задоволена взагалі, тому чекаю на вашу критику і поради.