дівчата які ви молодці у таку спеку такі торти робите,в мене в малого на днях день народження,я вже засумнівалася чи варто в таку спеку щось з тортом вигадувати,я й так не спец,а той ще опозорюся.а ви молодці ваші тортики всі такі акуратні і рівненькі
нінок, тортик дуже охайний, рівненький, і не скажеш, що в ночі роблений, молодець!!!
А в мене Губка БОб (у нових тонах ), дуже їм не задоволена, поперше дуже швидко робила, прийши сказали, дуже потрібно на завтра, добре, зробила, але якраз закінчився жовтий барвник, у нас їх ніде не знайдеш, то робила те, що було, та й жара дає своє, тане все на очах
ти як завжди МОЛОДЧИНА, ну дуже вже твої тортики симпатичні. Маєш показати МК як робити той ганаш, бо я щось боюся до нього навіть підходити, а ти вже спец по цьому ділу.
Мій тортик "Одиничка для Ванюші" вага 2,3 кг. Бісквіт крем сметанний, ММ мастика, вироби робила з ММ мастики навпіл з желатиновою. Зараз торти роблю тільки вночі, вікно на кухні навстіж, витяжка гуде, всі сплять, а я працюю. Кажу своїм, що мама на нічній зміні. Якщо декілька ночей підряд роблю то втома добряче дає про себе знати...
То точно , якось аж настрій "падає" від такоі роботи. Дівчатка, дякую всім за плюсики і підтримку- ви молодці , додаєте мені сили. За кульки не дивуйтесь- бо то не повітряні кульки , там мали бути шари круглі (по мульту) , там хлопчик з куль 10 різних героів.А я 10 штук щось побоялась, можуть не зрозуміти , то дала більше . А кулі повністю не робила- жара, боюсь що мастика і торт не втримала би.Так що трошки таке непонятненьке вийшло, хоч в житті непогано з тим "графіті" виглядало і "кульками" теж.
Цитата: Іриска
Маєш показати МК як робити той ганаш, бо я щось боюся до нього навіть підходити
В мене фотки вже є, давно хочу написати, бо як і багато чого- роблю по -своєму, може й трохи неправильно. Але добре тримає, тільки тепер якісь "приколи " по тій жарі. Якби не ганаш, то думаю сушку феном Бен 10 би не пережив...
Мій тортик "Одиничка для Ванюші
Гарний тортик, акуратний , колір "якраз в точку".Щось помінялось в твоій Одиничці- чи то я вже з жари"морозю,.."?Сьогоднішня мені така гарна -гарна і чогось трошки ніби інша, молодець, хороший тортик !
вироби робила з ММ мастики навпіл з желатиновою.
Мені дуже подобається ММ з ЖМ разом, весь час так роблю, особливо , коли торт за ніч треба зробити , інакше ніяк. В мене дуже простий і швидкий рецепт ЖМ , закину в розділ про мастики- може ще такого немає. Іриска, підкажи будь ласка , ти цю одиничку ставила в холодильник? - бо бачу, що файна, сухенька.
Торт "Боб Губко" , вага 2 кг, шоколадні коржі, міні безе ( куповані, бо така спека - що ну його в баню то сушити ), крем Шарлот з шоколадом, нектарини, чорний ганаш під мастику, мастика шоколадно-мармишкова
Смішна історія з тим Губком, зробила його звечора, зранку підписала стрічку, що сохла вночі, і все ніби гаразд - не тік і поводився пристойно , запакувала в коробку, накрила плівкою і поставила прохолоджуватись в холодильник. Пішли ми до свекра привітати ;-) його з святом і днем народження одночасно, не обійшлось без краплі оковитої ))) Аж коли віддавала торт замовниці помітила, що мій Губко то без шнобля
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дуже гарний Бубка, акуратний , кольора хороші, яскраві. Подобається така форма Боба, давно сама вже хотіла спробувати , бо виглядає цікаво , більш до губки схожий з такою формою. Відсутність носа не мішає , може би навіть і не зауважила ,якби ти не наголосила. Тортик чудовий і серединка смачна !
Симпатичний Губка, рівненький, кольора " в точку". Я вже твоі Боби давно пізнаю, маєш на них " свій почерк" і основне- вони веселі , такі прикольні.
дякую
Цитата: нінок
тортик " Бен 10"
твій тортик також заслуговує похвал, ну дуже рівненький і колір гарненький, в мене також торти з холодильника "пітніють", треба добрих пів годинки щоб волога висохла, це напевне робиться конденсат з холоду на жару. інна, дякую
Цитата: idianka
Торт "Боб Губко"
класний, а я і не замітила що без носа ,прочитала коментарі від Нінок, але на красу торта не вплинуло
Після місячної перерви знову взялася за торти. Щось не дуже мала настрій, але мусіла, бо то добрим знайомим . Ще хотіла поналіплювати квіточок, але заказали торт не більше 3кг, а я зважила а він вже має 3,380. То вже нічого більше не ліпила. Мастика ММ.