Зараз торти роблю тільки вночі, вікно на кухні навстіж, витяжка гуде, всі сплять, а я працюю
- як мені це зайомо)))) Мабуть нам всім треба ще створити клуб опівночників))) Мені особисто вночі краще робиться - ніщо не відволікає творити красу. Ще так гарно як
Цитата: idianka
Торт "Боб Губко"
Цитата: Soni
Торт з кросівочками для Всеволода
Цитата: Soni
Торт " Привіт ціпа"
Цитата: Natalyadiva
Торт "Одиничка з сандаликами і платтячком"
я не роблю, але скоро буду. Бо ваші тортики просто милують око!!!!!!
Все гарно , акуратно, рівненько- як завжди у Soni . Ціпа дуже- дуже гарна і така мила, кросівочки та бант - то вже навіть не обговорюється, бо то завжди ідеально. Soni , скажи , будь ласка- а тортики в холодильник ставила? Я всіх мучаю таким питанням, бо вже не знаю, що з тими тортами робити...
Цитата: Natalyadiva
Торт "Одиничка з сандаликами і платтячком
Гарний тортик, рівненький, кольора дуже приємні , віддист цікавий і якраз добре там виглядає, того і квіточок там вже і не треба, як на мене- якраз все О.К.(звичайно, то кому як подобається ). Молодчинка, добре попрацювала!
Цитата: Лорі
в мене також торти з холодильника "пітніють", треба добрих пів годинки щоб волога висохла, це напевне робиться конденсат з холоду на жару.
Якби то у мене півгодини... а то так остатній почав потіти, що почав трошки по центру дірочки розповзатись і капельки- то вже не було куда чекати , мусіла сушити. Маю за тиждень торт, клієнтку знаю, така "модна і вимоглива" дівчина- то вже думаю , завтра позвоню і буду по розмові вирішувати, чи добре пояснити , чи відмовляти...
Лорі цілком згідна А ще дівчата до пудри ,наприклад 200г додати ложку крохмалю і перемішати,мастика не буде та цукрова ...навіть в інеті пишуть що вона стає більше пластичною,в принципі я точно не знаю,бо в мене ще йде сухе молоко то воно трохи інакше... Дівчатка тортики всі чудові!!!Ви Молодці!!! Мій торт"Ведмедики для Яночки!!! Вага 3кг,шок.бісквіт,клас.бісквіт,шок.заварний крем,безе+горішки+карамельний крем,молочна мастика.
Прекрасний тортик , рівнесенький , кольора- не можу налюбуватись , ведмедики такі миленькі і кульки класні- дуже мені ті кульки на тортиках подобаються. Тортик , як завжди на 5+ ! Musya , підкажи будь ласка, ти працюєш з молочкою - чи потіла вона в тебе , чи взагалі молочка не реаугує на перепади температури?
чи взагалі молочка не реаугує на перепади температури?
Дякую за коменти.тобі в першу чергу ,Всім дівчатам за "+" в репутації, Ти знаєш ... краще переносить жару,ніж ММ , але я додумалась до чого ти писала,що сушила сушкою ,а я принесла до кухні ветелятор вклюсила на мінімум і мені файно ,і тортові люкс ....А про потіння... то тільки ту жару тре пережити і буде все ОК
Вибач,що забула відповісти, ,червоний в мене англійський барвник Sugarflairs 25 грам--пастоподіний,дуууже добрий,принаймі для мене,а взагалі молочна любі барвники переносить добре,навіть сухі Украсовські,перед покраскою,розвожу у лимонному соці
Наталя,дякую.Та роблю вже на око,спочатку замішую1 п."малютки"+ 400г.пудри,а згущенку не знаю,бо підмішую приблизно до200 г,але тої з хлопчиком вона густа,з інакшої думаю не вийде,лимонного соку грам 30, виходить десь1 кг молочки,зберігаю в холодильнику в пакеті з фольги від "Малютки",любий час витягнула трошки в мікро і підкрасила який потрібно колір.
Soni, musya, Дівчатка, дуже дякую за відповіді і розяснення , розумію , що треба приспособлюватись до тоі жари , просто навіть вже трохи нервую по тому питанню. Бо купили холодильник , брали як би так правильно сказати- "спеціально для мене" з No Frost ще з тих великих, дорожчих.Думала - спасе від всього, ніяка жара не страшна, а перепад температури є певно завеликий Ми і так вже хотіли брати холодильник, але думаю ще рік-два протянули би зі старим.