Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти-5
Галиночка
8 липня 2012 18:28
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Іриска
Зараз торти роблю тільки вночі, вікно на кухні навстіж, витяжка гуде, всі сплять, а я працюю
- як мені це зайомо)))) Мабуть нам всім треба ще створити клуб опівночників))) Мені особисто вночі краще робиться - ніщо не відволікає творити красу. Ще так гарно як
Цитата: idianka
Торт "Боб Губко"

Цитата: Soni
Торт з кросівочками для Всеволода

Цитата: Soni
Торт " Привіт ціпа"

Цитата: Natalyadiva
Торт "Одиничка з сандаликами і платтячком"
я не роблю, але скоро буду. Бо ваші тортики просто милують око!!!!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
8 липня 2012 19:35
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Soni
Торт з кросівочками для Всеволода

Цитата: Soni
Торт " Привіт ціпа

Все гарно , акуратно, рівненько- як завжди у Soni . Ціпа дуже- дуже гарна і така мила, кросівочки та бант - то вже навіть не обговорюється, бо то завжди ідеально. :winked:
Soni , скажи , будь ласка- а тортики в холодильник ставила? Я всіх мучаю таким питанням, бо вже не знаю, що з тими тортами робити...
:feel:
Цитата: Natalyadiva
Торт "Одиничка з сандаликами і платтячком
Гарний тортик, рівненький, кольора дуже приємні , віддист цікавий і якраз добре там виглядає, того і квіточок там вже і не треба, як на мене- якраз все О.К.(звичайно, то кому як подобається :smile: ). Молодчинка, добре попрацювала! :winked:
Цитата: Лорі
в мене також торти з холодильника "пітніють", треба добрих пів годинки щоб волога висохла, це напевне робиться конденсат з холоду на жару.

Якби то у мене півгодини... а то так остатній почав потіти, що почав трошки по центру дірочки розповзатись і капельки- то вже не було куда чекати , мусіла сушити. Маю за тиждень торт, клієнтку знаю, така "модна і вимоглива" дівчина- то вже думаю , завтра позвоню і буду по розмові вирішувати, чи добре пояснити , чи відмовляти... :feel:
Перейти на початок сторінки
musya
8 липня 2012 19:55
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: нінок
це напевне робиться конденсат з холоду на жару

Лорі цілком згідна :m05108: А ще дівчата до пудри ,наприклад 200г додати ложку крохмалю і перемішати,мастика не буде та цукрова ...навіть в інеті пишуть що вона стає більше пластичною,в принципі я точно не знаю,бо в мене ще йде сухе молоко то воно трохи інакше...
Дівчатка тортики всі чудові!!!Ви Молодці!!! :a0a:
Мій торт"Ведмедики для Яночки!!!


Вага 3кг,шок.бісквіт,клас.бісквіт,шок.заварний крем,безе+горішки+карамельний крем,молочна мастика.
Перейти на початок сторінки
нінок
8 липня 2012 20:23
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: musya
Мій торт"Ведмедики для Яночки

Прекрасний тортик , рівнесенький , кольора- не можу налюбуватись , ведмедики такі миленькі і кульки класні- дуже мені ті кульки на тортиках подобаються. Тортик , як завжди на 5+ ! :winked: :winked: :winked: Musya , підкажи будь ласка, ти працюєш з молочкою - чи потіла вона в тебе , чи взагалі молочка не реаугує на перепади температури?
Перейти на початок сторінки
Soni
8 липня 2012 22:40
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: нінок
Soni , скажи , будь ласка- а тортики в холодильник ставила? Я всіх мучаю таким питанням, бо вже не знаю, що з тими тортами робити...



Сонечко стараюсь вночі робити щоб на ранок віддати, поки прийдуть за тортом то стоїть на балконі при відкритому вікні.

Книжка моя і дипломат стояли в холодильнику, але їх забрали і зразу в холодильник то навіть не встигли спотіти, але книга плила від жари дуже
Перейти на початок сторінки
musya
8 липня 2012 22:45
Повідомлення #155


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: нінок
чи взагалі молочка не реаугує на перепади температури?

Дякую за коменти.тобі в першу чергу :1f7: ,Всім дівчатам за "+" в репутації,
Ти знаєш ... краще переносить жару,ніж ММ , але я додумалась до чого :lol: ти писала,що сушила сушкою ,а я принесла до кухні ветелятор вклюсила на мінімум і мені файно ,і тортові люкс ....А про потіння... то тільки ту жару тре пережити і буде все ОК :belay:
Перейти на початок сторінки
musya
8 липня 2012 22:52
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: Галиночка
musya, як ти робиш червоний колір?

Вибач,що забула відповісти, :love: ,червоний в мене англійський барвник
Sugarflairs 25 грам--пастоподіний,дуууже добрий,принаймі для мене,а взагалі молочна любі барвники переносить добре,навіть сухі Украсовські,перед покраскою,розвожу у лимонному соці :no:
Перейти на початок сторінки
наталька
8 липня 2012 23:16
Повідомлення #157


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
musya,
Цитата: musya
молочна мастика.

дуже гарний колір, а як багато ти робиш тої мастики(яка порція) і як вона зберігається

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
musya
8 липня 2012 23:40
Повідомлення #158


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: наталька
а як багато ти робиш тої мастики(яка порція)

Наталя,дякую.Та роблю вже на око,спочатку замішую1 п."малютки"+ 400г.пудри,а згущенку не знаю,бо підмішую приблизно до200 г,але тої з хлопчиком вона густа,з інакшої думаю не вийде,лимонного соку грам 30, виходить десь1 кг молочки,зберігаю в холодильнику в пакеті з фольги від "Малютки",любий час витягнула трошки в мікро і підкрасила який потрібно колір.
Перейти на початок сторінки
нінок
9 липня 2012 01:19
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Soni,
musya,
Дівчатка, дуже дякую за відповіді і розяснення , розумію , що треба приспособлюватись до тоі жари , просто навіть вже трохи нервую по тому питанню. Бо купили холодильник , брали як би так правильно сказати- "спеціально для мене" з No Frost
ще з тих великих, дорожчих.Думала - спасе від всього, ніяка жара не страшна, а перепад температури є певно завеликий:crying: Ми і так вже хотіли брати холодильник, але думаю ще рік-два протянули би зі старим. :smile:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 07:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100