Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти-5
musya
5 липня 2012 13:15
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Дівчата тортики всіх чудові,"+"поставлю через телефон,бо там в інтернеті все нормально всіх є "+"
Я сьогодні теж в печалі.та жара нас вбє :wassat: Хочу сказати.про мої спостереження,повірте ні масло,ні холодильники ,ні ще щось тут ні до чого ТІЛЬКИ ЖАРА?в мене теж SAMAUNG now Frost ,но коли в хаті +31,як можна нормально працювати???? Я останнім часом всі тортики робила в ночі..ну...так виходило то ніби все нормально.Мій останній,я вшоці...бо робила Хелоу Кіті,а вона біленька,то робила мастику з жувального зефіру,шо не кажіть ,але молочна набагато краще переносить жару,більше стійкіша.Моя бідна Кіті вистрадала,а я біля неї :bully: І ще раз переконалась,моя молочна НАЙ-НАЙ- :wink: НАЙ
Атепер моя "Хеллоу Кіті"


вага 3кг,клас.бісквіт,вершкове суфле+чорниця,ММ.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
5 липня 2012 14:14
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: musya
моя молочна НАЙ-НАЙ
і вона мені найкраща. Хоч тільки тепер вона мені получилася така як має бути, як мякий пластелін. І останні 2 тортики робила з величезним задоволенням!!! Правда вона щоразу виходить якась інша. 2 машинки робила одного дня - вони відразу на кухні при 30 гр стали твердими. А наступного дня робила макквіна, то він чомусь розпливався, то ставила постійно в холодильник я родила частини машини.
musya, як ти робиш червоний колір?
Перейти на початок сторінки
chajka
6 липня 2012 16:00
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1703
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1117
Реєстрація: 21.06.2012

ICQ:--

Бали: 5838
"Свинський тортик" (ідейку підгледіла в неті)
Коржі шоколадні, крем сметанковий+вишні і персики, чорний шоколад,ММ.
Вага 2 кг.


Ох і повеселились ми з цим тортиком :lol:
Перейти на початок сторінки
yaarysya
6 липня 2012 17:02
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Дівчатка, в мене сьогодні тортик "На перше урочисте причастя" 3,450 кг Всередині горіховий.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
6 липня 2012 22:07
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: yaarysya
тортик "На перше урочисте причастя"
Вав! о це так тортик, а ангелочок це в тебе молд???? дуже красивий. а свічки та чашу сама робила чи чимось, не можу намилуватись, О це дійсно шедевр!
Перейти на початок сторінки
tay
6 липня 2012 23:27
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Моя сьогоднішня робота: "Губка Боб для Владіка".
Спека робить своє: тортик вийшов "поганенький" ... А ви, дівчатка, молодці: не зважаючи ні на що робите таку красоту. Я от тепер тортик буду робити аж як буде прохолодніше, бо так намучилась з тим вирівнюванням, що страх :crying:



в середині "Зуби негра-2", вага 2,5 кг. Оздоба ШМ, ММ

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
yaarysya
7 липня 2012 00:15
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
лесик-лисик, дякую :m05004: і всім щиро дякую за плюсики :1f7:
Цитата: лесик-лисик
а ангелочок це в тебе молд?

Так, це молд, правда було б краще, шоб ангелочок був трохи більшим, та, нажаль, таких не бачила :crying: :bully: .
Цитата: лесик-лисик
а свічки та чашу сама робила чи чимось

Свічка це печворк, чашу сама робила, а узори на ній теж печворк.
Перейти на початок сторінки
Лорі
7 липня 2012 08:27
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Дівчатка дуже гарні тортики, молодці, в таку жару і така красота :winked:

в мене Губка Боб

вага 2.1 бісквіт+заварний крем+ персики
Перейти на початок сторінки
нінок
7 липня 2012 14:55
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: yaarysya
На перше урочисте причастя"
Дуже гарний , акуратний тортик, а чаша і квіти- то без слів, такі класні - класні.Я вже казала і тепер повторюсь- то твій типаж тортика , просто попередні були ще на бортах був трафарет. Певно вони тобі до душі- бо виходять ці тортики в тебе ідеально, якось так ніжно і водночас чітко по розміщенні. Молодчинка , люблю дивитись твоі тортики , особливо з квітами , трафаретами ну і печворками. :winked:
Цитата: Лорі
Губка Боб

Симпатичний Губка, рівненький, кольора " в точку". Я вже твоі Боби давно пізнаю, маєш на них " свій почерк" і основне- вони веселі , такі прикольні. :winked:
Перейти на початок сторінки
нінок
7 липня 2012 15:07
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Пишу другим повідомленням, бо зараз "ессе" ціле понаписую певно, тема , як завжди та сама... :feel: :smile: Прийміть тортик " Бен 10", то такий мультік , трохи неакуратно з одягом - вибачаюсь, вночі робила , а рано вже придивилась..(трошки потім попідчищала).Без настрою робила, жара , ніц не охота- трохи недобре, бо тортик треба нормальній робити, а не "насилу ".Вічний наборчик, білий ганаш під мастику , ММ , ММ+ЖМ , 2,8 кг
Ну , тепер "ессе"...Навіть не чекала ніякого подвоху , бо холодильник"модний", ще на всяк випадок в кульок( як остатньо Машу, і все було о.к.) , накривала вночі, коли прохолодно. А тортик як почав потіти- що знову за фен і сушила. Капєць, ті всі розмальовки потекли , красота вже не та, але просушила непогано, що можна було руками трогати, сухе .Отаке, тепер знову не знаю від чого, думаю все таки при накриванні казус основний . Я Машу ганаш просушила , і тоді накрила мастикою- то жара була дуже , аж сама дивувалась, що тортик сухий весь час, ледь -ледь зволожився (і то бока, верх сухо). Маша і Бен все так само , а в чім річ... :crying: Вже просушений Бен 10 стояв в мене в кухні 2 год ,(клієнтка не забрала вчасно) жара неймовірна , волого- все О.К , не пітнів.Отакі чудеса ... :smile:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 03:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100