Дівчата тортики всіх чудові,"+"поставлю через телефон,бо там в інтернеті все нормально всіх є "+" Я сьогодні теж в печалі.та жара нас вбє Хочу сказати.про мої спостереження,повірте ні масло,ні холодильники ,ні ще щось тут ні до чого ТІЛЬКИ ЖАРА?в мене теж SAMAUNG now Frost ,но коли в хаті +31,як можна нормально працювати???? Я останнім часом всі тортики робила в ночі..ну...так виходило то ніби все нормально.Мій останній,я вшоці...бо робила Хелоу Кіті,а вона біленька,то робила мастику з жувального зефіру,шо не кажіть ,але молочна набагато краще переносить жару,більше стійкіша.Моя бідна Кіті вистрадала,а я біля неї І ще раз переконалась,моя молочна НАЙ-НАЙ- НАЙ Атепер моя "Хеллоу Кіті"
і вона мені найкраща. Хоч тільки тепер вона мені получилася така як має бути, як мякий пластелін. І останні 2 тортики робила з величезним задоволенням!!! Правда вона щоразу виходить якась інша. 2 машинки робила одного дня - вони відразу на кухні при 30 гр стали твердими. А наступного дня робила макквіна, то він чомусь розпливався, то ставила постійно в холодильник я родила частини машини. musya, як ти робиш червоний колір?
"Свинський тортик" (ідейку підгледіла в неті) Коржі шоколадні, крем сметанковий+вишні і персики, чорний шоколад,ММ. Вага 2 кг. Ох і повеселились ми з цим тортиком
Моя сьогоднішня робота: "Губка Боб для Владіка". Спека робить своє: тортик вийшов "поганенький" ... А ви, дівчатка, молодці: не зважаючи ні на що робите таку красоту. Я от тепер тортик буду робити аж як буде прохолодніше, бо так намучилась з тим вирівнюванням, що страх
в середині "Зуби негра-2", вага 2,5 кг. Оздоба ШМ, ММ
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Дуже гарний , акуратний тортик, а чаша і квіти- то без слів, такі класні - класні.Я вже казала і тепер повторюсь- то твій типаж тортика , просто попередні були ще на бортах був трафарет. Певно вони тобі до душі- бо виходять ці тортики в тебе ідеально, якось так ніжно і водночас чітко по розміщенні. Молодчинка , люблю дивитись твоі тортики , особливо з квітами , трафаретами ну і печворками.
Цитата: Лорі
Губка Боб
Симпатичний Губка, рівненький, кольора " в точку". Я вже твоі Боби давно пізнаю, маєш на них " свій почерк" і основне- вони веселі , такі прикольні.
Пишу другим повідомленням, бо зараз "ессе" ціле понаписую певно, тема , як завжди та сама... Прийміть тортик " Бен 10", то такий мультік , трохи неакуратно з одягом - вибачаюсь, вночі робила , а рано вже придивилась..(трошки потім попідчищала).Без настрою робила, жара , ніц не охота- трохи недобре, бо тортик треба нормальній робити, а не "насилу ".Вічний наборчик, білий ганаш під мастику , ММ , ММ+ЖМ , 2,8 кг Ну , тепер "ессе"...Навіть не чекала ніякого подвоху , бо холодильник"модний", ще на всяк випадок в кульок( як остатньо Машу, і все було о.к.) , накривала вночі, коли прохолодно. А тортик як почав потіти- що знову за фен і сушила. Капєць, ті всі розмальовки потекли , красота вже не та, але просушила непогано, що можна було руками трогати, сухе .Отаке, тепер знову не знаю від чого, думаю все таки при накриванні казус основний . Я Машу ганаш просушила , і тоді накрила мастикою- то жара була дуже , аж сама дивувалась, що тортик сухий весь час, ледь -ледь зволожився (і то бока, верх сухо). Маша і Бен все так само , а в чім річ... Вже просушений Бен 10 стояв в мене в кухні 2 год ,(клієнтка не забрала вчасно) жара неймовірна , волого- все О.К , не пітнів.Отакі чудеса ...