Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Дитячі торти-5
yaarysya
3 липня 2012 10:01
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: Христина)
Торт "Піратський корабель Губки Боба

Тортик Супер! :winked: Я відразу і не помітила ніяких недоліків. Тай то треба добре придертися, щоб щось там побачити... Мені дуже сподобався колір, добре продумані всі деталі. :love:Одним словом Молодець!
Я до таких тортиків придивляюся з особливою увагою, бо маю цього року замовлення від синочка на піратський корабель. :m05108: Але він мені наголошує, що там обов'язково мають бути черепи на вітрилах. :laughing:
Перейти на початок сторінки
нінок
3 липня 2012 14:27
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Лорі
дякую , як я люблю читати твої дописи

Цитата: yaarysya
душа нашого форуму

О, то вже ви мене зовсім завстидали... :feel: То не я - то ви всі (дівчата нашого форуму)мене такою робите, як би сказати "благотворно на мене впливаєте".Бо то так добре на мене не всі люди діють... :feel: :smile:
Перейти на початок сторінки
нінок
3 липня 2012 14:59
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Христина)
Торт "Піратський корабель Губки

Тортик ПРОСТО КРАСОТА , все рівненько , гарно, кольора такі справжні! Що поплив не видно , блистить - то так ніби задумано. Дивлюсь на той корабель- то я би не знала з якого боку приступити, щоб робити таке диво. То роботи, а дрібні деталі які виразні і акуратні, деревина так природньо зроблена. Молодчина ! :winked: :winked: :winked:
Цитата: Христина)
, особливо Нінок це описувала. Знаю точно, це не від холодильника і не від холодного крему,

.Та , то в мене на літо" вічна проблема". То все впливає потроху, і масло також. В мене тепер "модний"холодильник Samsung з системою No Frost, а остатньо знов"прікол" був. Витягую торт(то Маша був), залишаю на хв10 , , щоб мастикою покривати, а мені ганаш весь спотів , добре що залишила поглянути , чи перепада по температурі не буде(бо раніше зразу з холодильника накривала...)Підсушила, попромокала і покрила- все О.К, мастика була сухенька, хоч жара була поза 30 гр. Була масло поміняла цей раз, тепер вернусь на укр. масло. :smile: То з того перепугу навіть в кульок ставила , хоч No Frost.
Температура в кімнаті теж впливає..Весільний покривала, нижній О.К- бо ще прохолодно було , а верхній- то ледь утюжком проводила, мастика приліпала., потім він і спотів... Так що , в прохолодному краще.
До кінця ще не розібралась , стараюсь придивлятись, але те що No Frost не повністю не врятує від потіння то точно(навіть всі продукти в мене упакові, вологи немає, сухенько), треба бути уважною -чи що... .Наразі що спасає - торт, так кульками запаковую, щоб був ніби"вакуум", бо ще трохи того No Frost боюсь... :feel: :smile:
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
3 липня 2012 17:36
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Мої Лунтики
Торт Лунтик 2

вага 2,3 кг, всередині Рафаело зі сметанним кремом, кокос та вишні, мм мастика.

Торт Лунтик 3

вага 2,3 кг , бісквіт, крем тофі з горіхами, ММ мастика.
Перейти на початок сторінки
Христина)
3 липня 2012 19:30
Повідомлення #124


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
kristi_sk,
yaarysya,
нінок,
Дівчата, дуже дякую за такі приємні слова і плюсики в репутації!!!!!!!!!!

Нінок, ти дійсно душа форуму), мені завжди так приємно читати твої коментарі!)

Цитата: нінок
холодильник Samsung з системою No Frost


В мене також холодильний з No Frost, і коли роблю тортик то температуру завжди підвищую, щоб не так холодно було) думаю це все таки жара винувата)))))

Цитата: Іриска
Мої Лунтики

Дуже гарні лунтіки! Веселі! Усміхнені! Мені навіть Лунтік 3 більше сподобався) МОЛОДЕЦЬ!
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
3 липня 2012 20:33
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Цитата: Галиночка
Скажи будь ласочка, а ти цифру чотири робила з одного куска мастики чи розрізала.


розрізала на дві частини,одна рівна і друга загнута
Перейти на початок сторінки
наталька
3 липня 2012 22:56
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Христина)
Бока розмокли, мастика пріла( я читала про таке, тут на форумі, особливо Нінок це описувала. Знаю точно, це не від холодильника і не від холодного крему, думаю це жара винувата(((( надіюся це в мене більше не повториться!!!

така сама ситуація, ще ніколи так не було(хоча печу зовсім не часто) та в хаті все нормальтно, а винести на повітря так все топиться і пливе, я чомусь думаю шо то масло топиться і мастика пливе вже від масла а не від жари

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
нінок
3 липня 2012 23:15
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Христина)
В мене також холодильний з No Frost, і коли роблю тортик то температуру завжди підвищую, щоб не так холодно було) думаю це все таки жара винувата

Я теж зараз на + 5градусів поставила( було на +3 ), щоб менший перепад з кімнатною температурою був. В мене та штука почалась десь 1 міс тому- то аж"руки опускались", так торт спотів , що на очах мало не розлізся. Я вже писала, повторюсь , може комусь пригодиться- я фен в руки і сушила на мінім. (щоб не розтопився зовсім) , а потім в холодильник. Трохи "бентежить" те, що не можу розібратись докінця в такій проблемі - бо зараз весь час жара, а потіють не всі торти, в чомусь є причина. Я остатньо білим ганашем рівняла, а той що спотів- то був темний, та й щось з маслом "нахімічила" певно, більше дала... :smile: І не протираю нічим , навіть спиртом -боюсь, щоб теж по жарі додатково не вливав.Треба до осені протянути, а там вже може розберемся з таким "ньюансом". :smile:
Перейти на початок сторінки
Христина)
4 липня 2012 13:20
Повідомлення #128


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
наталька,
Наталя, ти писала мені в репутації:
+за корабель, ти перша наважилась таке зробити, чекаю на МК, і ще цікавить ти малювала мастику по готовому виробі чи так спеціально фарбувала у процесі, вийшло саме те!

Відповідаю)) Робила мастику з Маршмелоу світло-коричневого кольору і потім просто розмальовувала гелевими фарбами (фарбу розводила водою, в принципі я завжди фарбу розводжу спиртом, він випаровується і малюнок стає матовий, але того разу пробувала водою бо торт весь мокрий був, а фарба на воді залишається блискучою. Одним словом, рятувала торт як могла)
Перейти на початок сторінки
Галиночка
5 липня 2012 01:00
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Нарешті і я спромоглася на торт Тачки. Серединка Гавайський, крем масло і згущене молоко. Фігурки ліпила вперше - цікава робота))) А от з кольором червоним ніяк не могла вгадати. КУпила американський гелевий барвник червоний, а він рожевий. ТОму ще додала Украсівського вишневого. Але не зовсім вийшло те.І як той справжній червоний видобути? Порадьте, бо ще хочу маки найближчим часом спробувати.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100