В мене теж 2 тортики,перший для племінника...фаната конструкторів)))) торт"LEGO" вага 3.4 кг,"Пражський".молочна мастика. і другий"Лунтик і друзі"(два різних фото ,на першому тортик такий як ,був...)
вага 3.2 кг,клас.бісквіт,вершковий крем,ананаси і персики,молочна мастика.
Гарний тортик, не видно що вистражданий ( хоч повністю вірю )- бо рівнесенький , акуратний , колір торта"попала в точку" , все гармонійне , а Лунтік ПРЕЛЕСТЬ який файнюня вийшов , якась лапочка розова , а не Лунтік!
Дівчата, то просто клас! Всі фігурки дуже красиві! немає до чого придертися, навіть як би хотів!)) Я сама недавно почала пробувати робити якісь фігурки, ще процес виснажливий і потребує терпіння і "набитої руки" тому знаю який це труд!))) Вибачайте, що пишу всім одразу)) Ви МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!
Торт "Піратський корабель Губки Боба" Робила хлопчику на 10 років. Вага 5 кг. Безквіт + полуничний крем і полуниця!)
Перший раз робила корабель і перший раз мені торт "поплив"( Бока розмокли, мастика пріла( я читала про таке, тут на форумі, особливо Нінок це описувала. Знаю точно, це не від холодильника і не від холодного крему, думаю це жара винувата(((( надіюся це в мене більше не повториться!!!
Скажи будь ласочка, а ти цифру чотири робила з одного куска мастики чи розрізала. Мені треба пятірку зробити - думаю як краще буде... А сіренька це Саллі? Бо я шукаю Філа)))