Хочу вам написати варіант 2)приготування цього крему)
шоколад 100гр екстрачорний,
сметана 250гр-300гр
згущене молоко 150мл,
масло 50гр
Згущувач мала польський писало на пачці " сметана міх" дуже класна штука.
Шоколад розтопити на водяні бані з маслом,до гарячого шоколаду додати згущене молоко(неварене) і добре розмішати.Остудити,але в процесі помішувати ,щоб сильно не загусло.Тоді збити з сметаною добре.В кінці при бажанні додати згущувач.Крем не приторний дуже легкий тримає форму,можна прикрашати!
Ще мені подобається таке поєднання з білим шоколадом і лимонним соком,особливо до медового торта.З молочним шоколадом так собі.
Думаю над пропорціями складників можна довго есперементувати) і все буде по- різному!Але цей варіант дуже сподобався.