ОГО!Скільки дівчат сьогодні ощасливилось!!! А завтра завал з фотками і емоціями тут зашкалювати буде!!! Та і можна побачити як всі гарно зібрались і все вчасно відправили...з 20 дівчат лише 2 ще не повідомили чи вислали чи ні...з такими темпами до Великодня всі будуть з подарунками...і хто сказав що вже пізно грати в таку прекрасну гру???? Для нас нема нічого неможливого,ми все подолаєм і будем щасливими!!! ДІВЧАТКА, ВИ ВСІ ПРЕКРАСНІ!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Pito4ka, Будьте здорові та красиві, Мурзиків не свари, , я накінець можу видихнути спокійно, що посилочка таки добралася до тебе, шкода що сюрприз не вийшов, але то намайбутнє научка буде, ще раз хочу привітати Вас усіх з Великоднем, щасття Вам, здоровя та злагоди і родині! усіх вас люблю і сильно цьомаю! p/s/тепер ще би подаруночок до моєї форумчанки швидко дійшов, а то шось згубився....
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Господиньки! Отримала я сьогодні свого подаруночка. Цікавість перемогла і почала розкривати посилку вже на пошті. Найперше, що шукала - це листівку, бо по прізвищу не знала від кого пакуночок. Знайшла - презенти приїхали до мене в Вінницької області від Подоляночки. В пакуночку було ось таке: цукерки, мармишки, кухонний рушничок, ложка, лопатка, кухонні ємкості для оцту і олії( певно), біблійна література і найцінніше - листівка з чудовим щирим привітанням! Подоляночко! Дуже дякую за подаруночки і прекрасні слова про головне! Іванно! Вітаю Вас та Вашу родину з Великодніми святами! Бажаю Божого благословіння і всіх земних благ!
наталька, дякую, сонечко!!! Мурзиків не сварила, а на рахунок чи вдався сюрприз - звичайно що вдався!!!!!! Хіба могла я подумати ще півроку тому, що знайду і інтернеті людей відкритих і щирих. І не дивлячись на відстань, буду дружити з тобою!!!! І я тебе люблю!!!!
Klybnichka, вітаю з гарним подаруночком!!!! Гарного святкування!!!!!!
А в мене з ранку - вже святковий настрій, бо вже о 8 була на пошті. Прийшов мені подаруночок від золотої людини - zhanetka Дякую, моя зірочко, за гарні подаруночки, смачний шоколад і зворушливу листівку. Нехай Бог оберігає, дає наснаги і здоров"я!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
був просто подарунок поза грою - кажу ж - золота людина)))))
то дуже класно, мабуть всі з нас вже мають тих з ким вітаються і без гри,та щоб незагружати саме цю гру, я бзапропонувала виставляти ці подарунки у "Вихвалянках"...як вам таке???
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!