Цитата: oksenya75
Я теж проти живої ялинки. Достатньо мати в хаті пару гілочок, і вже буде і аромат, і символ. До речі, купила собі аромат ялинки. Відразу святом запахло дома)))
У мене по цілій квартирі штучні ялинки - на кухні середнього розміру, в спальні аж 3

( дві одинакові маленькі по тумбочках, що коло ліжка, одна трохи вище грудей в кутку спальні). ще одна велика ( до стелі) у великій кімнаті. Є ще невеличка в коридорі. Всі ялинки прикрашені електричними гірляндами. Вигляд квартира має гарнющий. вся сіяє!! як з вечора все повключаю, так і до ночі працює.
З живими ялинками проблема - купити, принести, потім починається тяжкий період обсипання голочок. Найцікавіше - винести те, що засохло і сиплеться при любому дотику!! Одного року в мене було таке, що виносили ялинку в березні вночі

,щоб ніхто не бачив.
Ялинки ці не займають багато місця (відносно). їх складається як парасольку. правда, на велику треба місце... У мене пишні сосни, а ялиці ще менші!!!
щоб був запах купляю пару гілочок і капаю в аромолампу відповідні лісові запахи!!!