А ми вже купили живу. Чоловік не визнає штучних. А ще цього року з нами зустрічатимуть Новий рік діти і внуки, то як же ж без ялинки? (У нас , насправді, називають ялинкою і новорічну сосну)Але ще до хати не заносили. Можливо, на вихідні приберемо.
саме так, у мене дуже багато в родині поляків, і цього року на святкування нашого Різдва сестричка з донькою приїдуть до нас УРА!!! Буде справжнє родинне свято.
УРА !!! Я ялинку купила!!! Маленьку, правда, але на велику у нас місця нема. В хаті вже починає пахнути святами!!! Ну і діда Мороза та різдвяний вінок принесла з підвалу(в додаток до мішка консервацій )... Будемо ставити.
Які ви, дівчата, молодці! У вас вже все так гарно, по-святковому!
В мене поки-що тільки купа ідей з прикрашання ... А відносно ялинки... Я давно проти того, щоб заради кількох днів свят нищити наші лісові красуні. Вже кілька років думала купити штучну ялинку. Але щось мені все не виходило. Та й якість тих ялинок, що продають у нас на ринках, бажала б бути кращою. В пошуках інформації залізла в дебрі інтернету. Тепер не шкодую, що не купила. По-перше, вичитала, що жива ялинка вносить в дім позитивну енергетику, штучна ж - навпаки. А по-друге, навіть екологи сьогодні не рекомендують прикрашати вдома штучну ялинку. Якщо вона китайського виробництва, то виготовлена з неперевірених матеріалів, які при включених гірляндах виділяють токсичні речовини. Це може викликати алергію та інші неприємні наслідки. Тому для себе я вирішила однозначно - купувати штучну ялинку я не буду. А оскільки брати участь у винищуванні карпатської природи я не маю наміру, найкращим варіантом вважаю ялиночки, або просто композиції зроблені з гілочок.
Якщо вона китайського виробництва, то виготовлена з неперевірених матеріалів, які при включених гірляндах виділяють токсичні речовини. Це може викликати алергію та інші неприємні наслідки. Тому для себе я вирішила однозначно - купувати штучну ялинку я не буду.
Ярусечко але ж і ті гірлянди зроблені у Китаї так що все це дуже сумно А ми купляємо живу ялинку завжди штучну ставили тільки десь 2 рази(правда у нас на ялинці ще тільки 10 іграшок )
Є ялинки не тільки китайського виробництва, а, скажімо, німецькі. Ціна, звичайно, набагато вища, але зате знаєш, з чого зроблено. Я теж проти живої ялинки. Достатньо мати в хаті пару гілочок, і вже буде і аромат, і символ. До речі, купила собі аромат ялинки. Відразу святом запахло дома)))
але ж і ті гірлянди зроблені у Китаї так що все це дуже сумно
Olenochka! У вас напевно не все китайське? А сумно не тільки через це. Мені наприклад, боляче, що наші українці не можуть знайти роботи в себе на батьківщині, а ми вкладаємо кошти в розвиток китайської економіки, коли купуємо весь цей непотріб!
Цитата: oksenya75
Є ялинки не тільки китайського виробництва, а, скажімо, німецькі.
Звичайно! Але, на жаль, не всі можуть собі дозволити купити цю розкіш! Тільки про це вже в іншій темі!
Якщо вона китайського виробництва, то виготовлена з неперевірених матеріалів, які при включених гірляндах виділяють токсичні речовини.
нажаль у нас не тільки штучні ялинки виділяють токсини, це стосується майже всього, куди не глянь: іграшки, меблі, харчові продукти, будівельні матеріали......