Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Поль Робсон (від Волошки)
Volo-shka
4 грудня 2009 11:23
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт "Поль Робсон"

Випекти корж із : 1 ст. цукру
2 яйця
0,5 ч.л. соди
1 ст. борошна
3 ст. л. сметани
3 ст. л. какао



Яйця збити із цукром. Додати сметану, соду. Всипати какао та борошно. Тісто литке.




Корж розрізати на 2 частини.

Зпекти прошарок :1 ст. цукру
2 яйця
1 ст. подрібнених горіхів
1 ст. родзинок
1/4 ч.л. соди
1 ст. борошна.

Яйця збити із цукром, додати соду та борошно, перемішати. Всипати подрібнені горіхи, перемішати, всипати ізюм - перемішати. Тісто круте.
Зформувати пиріг і випекти.





Крем : 3 жовтки
150 г цукру
1 ч. л. борошна
150 мл вершків або сметани
Запарити на плиті, не доводячи до кипіння (трохи загусне).
Окремо розтерти 200 г масла із 1 ст. л. цукру, додати охолоджений крем, сік лимону за смаком, ваніль. Перемішати до однорідної маси. (Якщо трохи рідкуватий крем, то поставити його на декілька хвилин у холодильник).


Зварити сироп : 1 ст. цукру + 1 ст. води + 2 ст. л. коньяку.

Покласти на таріль половинку 1-го коржа, пропитану сиропом, змастити кремом. Далі прошарок, пропитаний сиропом, крем і знову 2-га половинка коржа, пропитана сиропом.
Зверху можна змастити шоколадним глазуром : 2 ст. л. какао
0,75 ст. цукру
4 ст. л. молока
70 г вершкового масла. (Зварити і гарячим змастити торт).
СМАЧНОГО !

Перейти на початок сторінки
oksenya75
25 листопада 2010 14:36
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Хотіла б запитати у шановних майстринь, як ви коржі у торті пропитуєте сиропом. Я його зварила по рецепту і весь використала. І торт був дуже мокрий, навіть важко було шматок з тортівниці взяти. І крем був рідкуватий у мене, хоч від рецепту ні на крок не відступила. Де я, туман, напартачила? Підкажіть, будь ласка, бо сам торт нам дуже сподобався.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 листопада 2010 14:43
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Крем там ДУЖЕ класний! Робила вже пару раз. От фото останнього. Виходить завжди добре. А в рецепті пише, шо як зарідкий то треба поставити в холодильник. Я не ставила, він якось сам був добрий зразу.



Перший раз як робила торт, то сироп робила на пів порції і вийшло в самий раз! Але я ше не вмію добре тим користуватись, вчуся хіба.. Ось цього разу варила на півтори порції і торт був мені засухий... Але я ше буду його пекти, думаю, шо руку наб'ю smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
oksenya75
25 листопада 2010 15:00
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Ні, у мене був рідший крем - такими піками не стояв. Я його в холодильнику тримала, трохи загус, але все одно не так. Може, тут справа у вершках? Я давала магазинні 35% жирності, вони рідкі самі по собі. Коли їх збивати, то гуснуть, а варити - щось не дуже. А ви що даєте до крему?
За сироп - дякую. Спробую половинну порцію.
Ще питання: який діаметр бляшки берете?
Перейти на початок сторінки
мари4ка
25 листопада 2010 15:07
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: oksenya75
Може, тут справа у вершках? Я давала магазинні 35% жирності, вони рідкі самі по собі.

oksenya75,я давала сметану і креп вийшов,як у Натоньки на фото!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
25 листопада 2010 15:15
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Спробую і я сметану жирну взяти. Може, краще буде. Дякую!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
25 листопада 2010 15:19
Повідомлення #7


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
в мене тоже сметана

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Soni
25 листопада 2010 15:41
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
я використовувала свій крем, пропитувала всі коржі а середній дууже сильно пропитала, получився суперский тортик, дякую дівчата за рецепт.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
25 листопада 2010 17:03
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дуже рада, що торт сподобався:) У мене дома це найулюбленіший торт, навіть не треба питати що на свято пекти:)
Учора питаю Вадіма, якого торта хочеш на ювілей, а він каже ПольРобсон, кажу що хочу щось новеньке спробувати, а він мені - на свій що хочеш те й робитимеш, а мені свято не переводь:)))))
Перейти на початок сторінки
oksenya75
25 листопада 2010 17:08
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Волошко, торт дійсно дуже добрий і не такий трудомісткий, що важливо. Моїм теж сподобався. Треба буде знов на вихідні спекти.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 16:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100