Христю, і я не можу втриматися, щоб не подякувати за смачнющий пиріг. Пекла декілька разів і пробувала різноманітити: тісто - у мене залишилося десь 200 г дріжджового тіста, додала 200 г перетертого домашнього сиру, десь 100 г масла і дрібку цукру й солі, вимісила добре і на верх сирну начинку, вийшла дуже ніжна запіканка; іншого разу до сирної маси додала відварену посічену свіжу капусту - теж дуже смачно. А ще в сиркову масу обов'язково додаю молотий кмин або кумін- ммм. Тож ДЯКУЮ за гарний рецепт.
Пиріг швидко готується, смакує чи на сніданок, чи на вечерю. Доречний саме у літню пору, коли достатньо свіжих продуктів і можна придумати ще якісь варіанти з начинкою. Зручно брати зі собою у дорогу.