Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Тортик з безе, Фото + МК безе
Galina_Nedomirko_
2 лютого 2012 15:36
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Тортик з безе

Форма кругла діаметром 30 см.
Бісквіт;
6 яєць
1 скл. цукру
1 скл. борошна
5 ст. л. какао
1 ст. л. порошку до печива.
Білки збити з цукром,додати по одному жовтки.Потім додати борошно з порошком і какао,легенько вимішати.Випікати корж 30-40 хв. при темп.180-200*.Коли корж охолоне,розрізати на дві частини.
Безе;
4 білки
250 гр цукру-пудри
1 ст. л. крохмалю
Крем;
500 мл молока
карамельний пудинг
250 гр цукру
300 гр масла
Пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Як охолоне збити з маслом.

Тепер як я печу безе
Білки відділити від жовтків

Додати пару кристаликів солі і починати збивати на менших оборотах

Поступово збільшувати обороти міксера

Збивати до тих пір,щоб білки трималися на вінчиках

Не перестаючи збивати,додавати по 1 ст. л. цукор-пудру

Збивати дальше, поки не розчиниться цукор

білки мають добре триматися на вінчиках

Додати крохмал

Перемішати міксером на мінімальній швидкості

Викласти на застелену пергаментом форму

Розрівняти і поставити в духовку на мінімальний вогонь

Дверцята духовки мають бути привідкриті.Я вставляю вилку чи ложку.

Сушилось моє безе 5 годин,може й трошки задовго,бо знизу жовтувате.Я ще крем зробила карамельний(до речі дуже смачний) і безе трохи внизу зливається з кремом.Забула зробити фото,коли витягла з духовки.Це вже в торті.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
2 лютого 2012 16:12
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Галиночко, дякую за класний МК!!!! Рецепт - недмінно смачний!!! :winked:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
2 лютого 2012 16:17
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Умнічка!!!!
Треба неодмінно спекти твій тортик!
Перейти на початок сторінки
наталька
2 лютого 2012 16:40
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Galina_Nedomirko_,
дякую за доступний МК обовязково ше так спробую, коли вийде то з мене могорич, а то скільки непробувала, ше ніразу неполучалося

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ludka
2 лютого 2012 16:50
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Galina_Nedomirko_
Тортик з безе

в мене теж є такий, я його печу, він дуже смачнючий. Тільки в мене він називається "Оксана".
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
2 лютого 2012 18:28
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Galina_Nedomirko_
Пудинг зварити по інструкції,додавши цукор.Як охолоне збити з маслом.

Класний рецепт, а пудинг замінити чимось можна?
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
2 лютого 2012 18:31
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
мені здається, гарно буде згущенка з маслом

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
lenameln
2 лютого 2012 18:37
Повідомлення #8


Молода господинька
  • 34

Репутація: 371
Група: Кондитер
Повідомлень: 258
Реєстрація: 1.03.2011

ICQ:--

Бали: 553
а пудинг замінити чимось можна?[/quote], а нащо, він дуже смачний.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 лютого 2012 18:49
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Іриска
пудинг замінити чимось можна?

Можна зварити звичайний заварний крем.

Галинко, дуже смачний тортик. А от з безе в мене проблема. Раз получилося, а тепер не виходить. Треба по твому спробувати з солею і крохмалем.
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
2 лютого 2012 20:00
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Galina_Nedomirko_
Викласти на застелену пергаментом форму

А пергамент треба змащувати маргариною чи нє? :m0555:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 17:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100