Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Soni, серце в дрібну квіточку суперове, таке все ніжне і акуратне oksenya75, супер, красота неперевершина, і мені би хоч на які небуть курси, дуже гарно, типер ти будеш творити і творити
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
nakladjuk,торт справді дуже гарний.Гарно вирівняний, рівненько накритий,насичені кольори. Бант напевно був потрібний для композиції щоб поєднати з квітами?На мою думку замість банта треба було там зробити брошку, і елегантно , і гламурно. Думаю мої коментарі вас не образили?
Це були курси Тетяни Хегай. Всередині - не справжній торт, а "болванка", мастика справжня, звичайно, ну і айсинг теж. Дуже мені подобається у Тані на курсах. Гарно вона все пояснює, допомагає, секрети різні розказує))) Ціни, звичайно, не малі, але ж, думаю, кожен з нас, якби відкривав курси, так цінував би свої знання і вміння. Всім дякую за коментарі і плюсики!!!! Якщо що - питайте, розкажу)))
Оксана........Отвал башки!!!!!!! Просто не можу налюбуватись А ти ще щось колись таке погане просебе писала Та те ж так можна,ми майстриня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дуже гарний і яскравий тортик! Як писали дівчатка , чорне є дійсно чорне (для мене це нелегкий колір) , і червоний дуже гарний.Туфелька просто БОМБА!!! Сміливе поєднання колірів - мені це завжди подобається , досить незвичайно і вирізняється від інших. Тільки , не ображайтесь , мені трошки ніжний рожевий колір з тими двома насиченими(я на них кажу "агресивними" або"сексуальними"в хорошому плані) якось "не до кінця пасує".Можу помилятись , я початківець... Не писала би зауваження , як би тортик так мене не вразив...