Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Ось такий тортик зробила для працівника лісового господарства. Торт "Лісова галявина"
Вага 3, 2 кг, всередині медові коржі, сметанковий крем, чорнослив, покрито ММ, декор ММ+ЖМ. Звичайно є багато недоліків, особливо ліпка звірят, тому критика приймається.
Lusuchka,я погоджуюсь з AnnHara, якраз ліпка в тебе гарна, мені подобається, бо сама ліпити не люблю ))), а вирівнювання...-ти вже працюєш на вищому рівні і не новачок, тому для тебе це трохи недопустимо,я думаю так, бо вирівнювання є дуже важливим в тортах. Можна тут все списати на те, що це галявина,а вони в природі не ідеальні і таке інше, але вигляд це псує. І озеро... Я теж так свій водоспад колись робила і то мені не подобалось - мали б якісь береги бути, треба було їх або на ростити, або трошки зрізати місце під озеро...Сама так не зробила, а тут поради роздаю ))), але на наступний раз, хто буде щось подібне робити, може щось придумає, а ми потім змалюємо ))) О, і квіточки "сліпі", без серединок-непорядок . А олень і дерева-супер !!! Молодець !
Ось так в мене завжди - мушу десь тай напартачити - просто полінувалась вирізувати місце для того озера, знала, що так буде краще. і вже зробила тільки що ще один схожий торт, і з таким же озером , от би трошки раніше прочитала вашу критику, то переробила б, а тепер уже пізно А з вирівнюванням у мене завжди проблеми - скажіть, якщо вирівнювати ганашем, кращий результат буде? як він на жарі, також тане як масляний крем??? Бо я ще не пробувала, але потрібно напевно переходити., і вчитись краще виріфвнювати, бо аж соромно, за ті криві боки
Lusuchka,я погоджуюсь з AnnHara, якраз ліпка в тебе гарна, мені подобається, бо сама ліпити не люблю ))), а вирівнювання...-ти вже працюєш на вищому рівні і не новачок, тому для тебе це трохи недопустимо,я думаю так, бо вирівнювання є дуже важливим в тортах. Можна тут все списати на те, що це галявина,а вони в природі не ідеальні і таке інше, але вигляд це псує. І озеро... Я теж так свій водоспад колись робила і то мені не подобалось - мали б якісь береги бути, треба було їх або на ростити, або трошки зрізати місце під озеро...Сама так не зробила, а тут поради роздаю ))), але на наступний раз, хто буде щось подібне робити, може щось придумає, а ми потім змалюємо ))) О, і квіточки "сліпі", без серединок-непорядок . А олень і дерева-супер !!! Молодець !
Абсолютно такоі ж думки.Ліпка дуже хороша! Дерева одразу"взяла на замітку"-такі класні. Пробуй ганаш -він на жарі непогано тримається.Але то мусиш сама "підбирати".Бо я колисьз ганашем "не подружилась"відразу,потім за 2-3міс. повернулось знов до вирівнювання ганашем і так вже й осталась на тому. По вирівнюванні сама"у процессі постійного навчання ",бо остатні місяці більше по кремових тортах працюю.То як є мастичний-то вже трошки по вирівнюванню можу й"переживати".
Lusuchka, Ліпка в тебе справді чудова, особливо мені олень сподобався, такі роги шикарні в нього. А от на рахунок водоспаду, то я думаю, що можна попробувати зробити з декор-гелю, або я б ще спробувала вилити карамельку. але то все треба пробувати, говорити завжди легше))) І ще дерева чудові, ніяк не зберусь такі спробувати)))