Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Привіт . дівчатка! Тортик "для мисливця" , спочатку хотіла зовсім інакше , у нас 2 дні світла не було , то вчора вночі вже ліпила , що могла. Всередині щоколадні коржі , крем від снікерса , тільки замість вершків (в нас іх нема, хотіла марскапоне , відкрила , а воно переморожене) , то "с перепугу" дала пудинг+масло + трохи збитих білків для "пухнастості".ММ +ШМ , 3 кг. Мала качка спати і мисливець також- а вийшло" якась підуставша качка , або ще гірше"прибита" і мисливець...
нінок, Тортик справді веселий. мені сподобався. Хочеш скажу, що я сразу побачила не прочитавши твої коментарі? Тільки не ображайся, я впізнала і мисливця і качку (між іншим виліплені чудово), але мені чомусь здалось, що вони повтомлювались від гонитви один за одним, та й трохи сіли перепочити)) Але повторюсь, тортик чудовий
Ну ти , що, нема на що ображатись - тим паче твоє бачення мого тортика "СОВСЄМ ДАЖЕ ОЧЕНЬ" , головне щоб не виглядала на здохленьку (вибачте за слово"мертвеньку"), а всі інші бачення мені би підходили.