Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Торт "Сумка-чемойдан" Купила собі молд "Оборка" за 20 гр з Хозторгу, ото його випробовувала, ще й привід був тортик спекти, завтра Надії А той молд нічого так в роботі Бисквіт з какао, кармелізовані банани і персики, взбиті вершки, масляний крем , ММ. Вага приблизно 1,5 кг
chajka,класна сумка вийшла !!!!!Молодець!!!! А мастику робиш з купованої пудри,чи саморобної? Щось вона трохи неоднорідна. У мене сьогодні тортик "Вінілова платівка": Класичний бісквіт,горіховий бісквіт,сметанковий пудинговий крем+персики,ММ,ШМ. Перша фотка-кольрова,друга-чорнобіла,вроді краща,бо фотографувала ввечері-світла мало.
galalviv, дякую за похвалу. Пудру використовую магазинну, і просіюю її, не знаю чого та мастика така виходить , і в холодильник кладу на кілька годин , може я її не домішую? чи щось не так роблю? але зауважила, що як залишається трошки, і як воно полежить ,то потім квіточки краще ліпляться, от той ажур на сумці то з попередньої мастики, зовсім інший вигляд Але то таке, все прийде з досвідом, я ж тільки вчуся Вінілова платівка вище всяких похвал, так стильно
і в холодильник кладу на кілька годин , може я її не домішую? чи щось не так роблю? але зауважила, що як залишається трошки, і як воно полежить ,то потім квіточки краще ліпляться,
Я мастику завжди замішую на ніч,а на наступний день покриваю,з нею легше працювати,коли вона відлежиться трошки.І перед покриванням її треба дуже добре вимісити.Спробуй,порівняй результати...
Дуже хороша робота, знаю, що тільки починаєш мастичні- то в такому" ракурсі" початківця то ДУЖЕ ХОРОША РОБОТА , акуратна, кольора приємні, "багаті" і некричущі + молд файно застосований. Так тримати, будуть з вас "пані Чайка" великі люди!
Цитата: galalviv
Вінілова платівка":
Як завжди, твоя робота достойна вищих похвал. Все ДУЖЕ АКУРАТНО, бездоганно по кольорах і виконанню- гарно , дорого і лаконічно. Галюня, за платівку вже плюсик сьогодні не ставиться( бо за будинок поставила)- завтра поправлюсь, бо не доходила до компа остатні дні.
ТОРТ КРАСИВЕЗНИЙ ! Відкрила рот - і сижу, "мову відняло" , все настільки гарно, " в тему" , весело і кольора насичені.Христина, підкажи , будь ласка, бо мучить мене цікавість - то аерографом розмальована основа чи вручну? Бо знаю, що вручну ти файно також фарбами покриваєш.
Цитата: muzarom
Я знову з тортиком
Симпатичний тортик, цікавий, все акуратно зроблено , йдеш вперед - все суперово получається.
нінок, і всім дівчатам дякую за похвалу і плюсики. Вибили мене з сили ті тортики (бо чомусь люди тягнуть до останнього з замовленням),але результатом,в принципі,задоволена теж,особливо платівкою.
Вибили мене з сили ті тортики (бо чомусь люди тягнуть до останнього з замовленням
Ой , Галюня , я тебе розумію , бо остатньо в мене таке ж" состояние души и тела" з-за остатніх тортиків (вибачте за російську). Тримайся , пару днів- і стане легше.