Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Тортик блакитноока корівка. Шоколадні коржі, масляно-білковий крем+вишні консервовані. Молочна мастика. Корова з мармишкової, бо хотіла, щоб була білою і чогось дуже мяка корівка вийшла. Прошу підказати, що добавити до цифри 65 чи так може бути і нічого не добавляти?
Прошу підказати, що добавити до цифри 65 чи так може бути і нічого не добавляти?
Як на мене,то і ті цифри можуть бути..просто якийсь він мені зверху пустий,можливо додай ще трішки травички тих квіточок дрібненьких,такими кущиками маленькими делікатними зробити як боки обробляла...............і порозкидати по торті.
Галиночка, я би залишила так як є, все дуже гарно і гармонійно, нелюблбю коли заляпано, хоча сама деколи так понабацькую шо аж страшно!
Так само думаю , на мене все о.к, ніц би не додавала. А коровку саме ММ робила? Якщо так- додавай до ММ желатинову мастику, дуже рекомендую , в мене всі фігурки так робляться . А корівка дуже симпатична !
kristi_sk, наталька, нінок, дякую за коментарі і плюсики!!!! Мабуть, треба з думкою переспати, але скоріш за все так і залишу, хіба пару квіточок добавлю в травичку.
Цитата: нінок
додавай до ММ желатинову мастику
наступного разу спробую, бо ще жодного разу не робила таку. Хіба якщо до ранку не затвердіє, то до обіду ще маю час, щоб переробити.
Soni, Як завжди тортик чудовий, трояндочки особливо. Lusuchka, Цікавий тортик і оригінальне виконання. Єдине, що я б , напевне цифри прикріпила чи надпис, щоб було зрозуміло, що то срібне весілля. Але це тільки моє бачення)))