Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Привіт , дівчатка! Приймайте мій Ювілейний , який я сама трошки "підпортила" як завжди любимим кандуріном і своєю безпечністю. Такий самий всередині, як весільний, Шм , Мм, 6кг. Все було нормально , хоч ні настрою, ні сил до нього вже не мала . Трохи спотів , поставила просто просихати і почала "кандурінити" трошки, забула, що вологий і зачепила верх ... Не витиреш, бо вологий , зразу приліпло, то мусіла цілий квадратик робити- хоч не планувала, так гарно було без нього, акуратніше... : Потім , думаю, просушити трошки, бо щось верх підпотів більше( низ добре )- то так "гав ловила", що низ піддувся і ледве спасла(там на фотці низ справа видно) Покритикуйте, хоч сама знаю -тутечки"дров наламала", за кандуран зразу кажу- то "моя слабість" , "болею"...Хоч задумка торта мені сподобалась і колір молочний шоколад теж (зробила з Украси ) , візьму цей тип торта на замітку для чоловіків. (то для чоловіка шефа жінки тата ювілей).Отак закручено.
Шкатулка із ліліями та східною танцівницею (дякую дівчаткам за ідеї)
2 кг. Бісквіт із тофі та сирним кремом. Ліплення із шокомастики із білого шоколаду. Дуже переживала як той торт доїде до Києва - наче все обійшлося))))
Мій торт-одноденка "Карта України" для випускників географічного факультету, вага 3.8 кг, шоколадні коржі, прошарок з "Поль Робсона", крем Шарлот з какао і коньяком, мастика шоколадно-мармишкова
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дівчатка, дякую за похвали і рекомендую взяти типаж тортика на замітку, особливо на ювілеі для чоловіків - бо в житті дивився цікаво і за рахунок банта високим і величеньким. Просто зверху тільки бант, ніц не обводити, як я вже мусіла зробити- тоді так чистенько виглядає.Думаю , добре буде (може ще й краще)-коли верхній слонова кість дати (або світло -молочний). Робила так - до мармишок розтоплених + барвник коричневий Украса за 1 грн (закінчився гелевий) 3/4 пачечки, розведеноі в трошки воді теплій+проціджений через марлю+ 1шоколадка Рошен 56% розтоплена(думаю , можна любу , ролі особо не зіграє, головне , щоб чорний шоколад).Все гарно вимішати і замісити. Бажано потім не протирати, бо колір трохи чутливий. В мене раніше коричневий і з гелевими особо гарний не був, а цей сподобався - колір молочного шоколаду.
нінок, Ти така молодець, завжди все так докладно пояснюєш, що і де. Навіть не треба перепитувати, все зрозуміло, дякую А я от з кондурином щось не дуже дружу. Покажу пізніше тортик де напартачила, може що підкажеш)))