Цитата: нінок
Бачу ньюанс , який є в мене на червоному торті- щіпці залишають трошки дирочок малюсіньких. Може помиляюсь ( чи то так на фото здається.)В мене то взагалі помітні були ,- певне ще я не навчилась (а щипці вмене ті маленькі пластмасові).
Я теж маю пластмасові щипці. Край прищипляти ними навіть не пробувала, бо не вмію та й щипці не тої якості... Це я хотіла одним щипчиком зробити такий узор по краю. Але це не дуже вийшло - тільки боки не рівні стали. Спочатку боки були гарніші. Це не дирки - це так відтиск виглядає. Хотіла як краще, а вийшло - так як вийшло...
Цитата: kristi_sk
дівчатка я ті щіпці маю,пробувала ними тренуватись........................скажу чесно трохи матюкнулась,кинули їх в шухляду,так щоб їх не бачити а краще їх взагалі викинути....дурно гроші стратила. Я ними не користуюсь.краще мати одні професійні металеві...
Як я тебе розумію...
Цитата: kristi_sk
Клубнічка-Оксанка торт бомбезний,як то кажуть "краткость сестра таланта" так і тут. Я взагалі люблю такий стиль "простенький" але власне біля того простенького треба добре наробитись щоб він був класний
Дякую. Я дуже старалася, але не все вийшло. Зробила висновок - треба багато вчитися і тих тортів перерівняти, щоб файно було.
Цитата: Ірка-Шкірка
Погоджуюсь, що краткость - сестра таланта, але я б ще зробила білу окантовку краю торта і більш об'ємні букви.
Дякую за аналіз. Букви як вміла - так і зробила. І так 2 рази переробляла. Треба якісь трафарети на букви підшукати, бо то в мене все проблема.
Всім дякую за увагудо мого першого корпоративного тортика.