Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торти прикрашені нами-2
нетік
27 січня 2012 00:29
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
maryana
10 березня 2012 19:10
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: Soni
Так, ноти мальовані фломастером.

а якими фломастерами ви користуєтесь.вони хороші?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
10 березня 2012 20:16
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
kristi_sk,
Мені теж подобається тортик, такий оригінальний. За квіти дівчата сказали, ми всі тут вчимось)))
Перейти на початок сторінки
нінок
11 березня 2012 00:06
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: kristi_sk
Дівчатка виставляю торт яким не задоволена страшенно!!!

Дуже гарний тортик, навіть ті троянди нічого не портять, вони просто як рожеві квіти виглядають.(ніби так задумано) Вирівняно дуже акуратно- красота , все рівненько. Я собі представляю , скільки то роботи...Молодець , праця колосальна , а виходити може і не завжди ідеально- я так собі розумію , що чим складніший тортик , тим і більше шансів, що щось піде не так... Зато досвід класний буде , а наступний раз буде все О.К. :smile:
Перейти на початок сторінки
Галиночка
11 березня 2012 11:25
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: Soni
для цього самого парубка
і теж гавайський))) хороші клієнти - хай частіше балують синочка!!!
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
11 березня 2012 11:26
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Дівчатка прийміть і мою першу Бочечкуз ікрою. Всередині бисквіт класичний, всередині сметана+сахар і персики конс. мастика ММ. вага 2,200
Перейти на початок сторінки
diana_222841
11 березня 2012 11:58
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: лесик-лисик
мою першу Бочечкуз ікрою.
нічого собі перша бочечка, вона як настояща, просто суперова! Ви молодчинка!
Перейти на початок сторінки
нінок
11 березня 2012 13:08
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: лесик-лисик
Дівчатка прийміть і мою першу Бочечкуз ікрою

Дуже гарна і акуратна бочечка, ікра як справжня , колір гарний.Підкажи , будь ласка, а структуру кори на бочці чим робила?( вибачайте , я на "ти") :smile:
Перейти на початок сторінки
наталька
11 березня 2012 14:01
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
лесик-лисик,
я теж хочу дізнатися про фактуру

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
11 березня 2012 15:03
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: нінок
а структуру кори на бочці чим робила?( вибачайте , я на "ти")

Цитата: наталька
я теж хочу дізнатися про фактуру

Я і рада , що на ти . А фактуру робила так , брала папку бумажну по ній олівцем малювала полоски (імітація деревини) , тоді брала нитку №10 і клеїла ПВА клеїм по них, коли висохло обгорнула піщевою пльонкою і степлером прикріпила, а далі по мастіці зверху ставила папку і качалкою проходилась і так робився такий відтиск. Не знаю, чи зрозуміло написала, якщо не зрозуміло, тоді напишіть і я сфотографую.
Дівчатка дякую за + і коментарі.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
11 березня 2012 17:58
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
лесик-лисик,
Ти молодчина, як на першу ,то дуже гарна бочечка. Тільки як на мене, то можна трішки більше ікри.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 14 березня 2025 16:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100