Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
Привіт , дівчатка! Ставлю сюди , бо квіток мало .Тортик "Червоний", шоколадні коржі , розпочинаючи знизу- крем ганаш , прослойка бізе з миндалем прожареним , марскапоне , вага 2.4, ШМ. Марскапоне часто даю , бо знайома недорого привозить , майже по -собіваротості, а вершків у нас немає... Не судіть строго, тортик тренувальний , там перший раз пробувала бізе , міняла шоколадні коржі , в мастику додавала СМС(бо пробувала той червоний колір нормально зробити) , то аж затонко розкачала, але не рвалась , тільки де -не-де піддулась після щипчиків.
Красота!!!!!Дуже гарний тортик,зі смаком...Молодець!!!! Я теж де-коли використовую ганаш,а замість вершків додаю масло розтоплюю і додаю шоколад... В нас тоже тяжко купити вершки більшої жирності,тільки до20% ,то я вийшла з положення ... купляю вершки 10-12%,200гм вершків+200 гм нормального масла в пачці ,дорогого...масло розтопити у вершках повністю,не можна доводити до кіпіння завжди відставляти з газу,коли розтопиться збити блендером ножами 2-5 хв,щоб стало світлим ,ставимо в холодильник на ніч,на рано збиваємо і маємо жирні вершки густі,смачні і в крем,суфле,ганаш
Дівчатка , дуже дякую за плюсики та підтримку.Musya, дякую за пораду про вершки , бо вже хотіла підшуковувати рецепт вершків в домашніх умовах, бо марскапоне ще пару тижнів , та й перестане знайома возити , затепло буде для перевозки. З маслом білий шоколад вже 1раз пробувала робити , сподобалось.
мені дуже сподобався тортик.як на мене гарно вирівняний,мені до такого ще далеко .І прикрашений зі смаком.і ще маю питаннячко:чим зроблені квіти навколо тортика,то такі вирубки?
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
чим зроблені квіти навколо тортика,то такі вирубки?
Дякую Маряна за хороший відгук, але , чесно кажучи - вирівняла я так"середненько", бо затонко розкачала і масло трохи підмякло під мастикою. В мене перші торти і то рівніше виходили... Буває, що не виходить, бо тільки вчусь. Навколо торта - то печворк , тільки протисненний до кінця , а зверху квіти- то молд , я не робила сама. Недавно купила той молд, то хотіла спробувати , бо з квіточками я ще "не сильно товаришую"
До мене на ти , я "ще тьотя не взросла" (ну... це я так думаю ), марскапоне отак- окремо 2 жовтки з цукром (так по максимуму , щоб жовтки гарно розтерлись по виду крему і побіліли трохи) , окремо збити до високих піків (чим крутіше , якщо коржі тяжкі)2 білка і трохи цукру. До марскапоне 250 гр додаю половину з 2ох жовтків або дивлюсь по ситуаціі (на Тірамісу всі 2 жовтка, там же бісквіт легкий) і білки спочатку півпорціі і дивлюсь , чи ще можна. Треба орієнтуватись на торт , а цей рецепт то на тірамісу - то все додаю .