Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Торти прикрашені нами-2
нетік
27 січня 2012 00:29
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.

ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
5 березня 2012 18:45
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Привіт , дівчатка! Ставлю сюди , бо квіток мало .Тортик "Червоний", шоколадні коржі , розпочинаючи знизу- крем ганаш , прослойка бізе з миндалем прожареним , марскапоне , вага 2.4, ШМ. Марскапоне часто даю , бо знайома недорого привозить , майже по -собіваротості, а вершків у нас немає... :feel: Не судіть строго, тортик тренувальний , там перший раз пробувала бізе , міняла шоколадні коржі , в мастику додавала СМС(бо пробувала той червоний колір нормально зробити) , то аж затонко розкачала, але не рвалась , тільки де -не-де піддулась після щипчиків.
Перейти на початок сторінки
musya
5 березня 2012 22:13
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: нінок
Тортик "Червоний", шоколадні коржі , розпочинаючи знизу- крем ганаш , прослойка бізе з миндалем

Красота!!!!!Дуже гарний тортик,зі смаком...Молодець!!!!
Я теж де-коли використовую ганаш,а замість вершків додаю масло розтоплюю і додаю шоколад...
В нас тоже тяжко купити вершки більшої жирності,тільки до20% ,то я вийшла з положення ... купляю вершки 10-12%,200гм вершків+200 гм нормального масла в пачці ,дорогого...масло розтопити у вершках повністю,не можна доводити до кіпіння завжди відставляти з газу,коли розтопиться збити блендером ножами 2-5 хв,щоб стало світлим ,ставимо в холодильник на ніч,на рано збиваємо і маємо жирні вершки густі,смачні і в крем,суфле,ганаш :no:
Перейти на початок сторінки
нінок
5 березня 2012 22:47
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка , дуже дякую за плюсики та підтримку.Musya, дякую за пораду про вершки , бо вже хотіла підшуковувати рецепт вершків в домашніх умовах, бо марскапоне ще пару тижнів , та й перестане знайома возити , затепло буде для перевозки. З маслом білий шоколад
вже 1раз пробувала робити , сподобалось. :smile:
Перейти на початок сторінки
Ludka
5 березня 2012 23:05
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: нінок
Тортик "Червоний"

Такий гарний тортик! Молодець! :wink:
Перейти на початок сторінки
maryana
5 березня 2012 23:37
Повідомлення #155


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: нінок
Тортик "Червоний

мені дуже сподобався тортик.як на мене гарно вирівняний,мені до такого ще далеко :sad: .І прикрашений зі смаком.і ще маю питаннячко:чим зроблені квіти навколо тортика,то такі вирубки?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
нінок
6 березня 2012 01:33
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: maryana
чим зроблені квіти навколо тортика,то такі вирубки?

Дякую Маряна за хороший відгук, але , чесно кажучи - вирівняла я так"середненько", бо затонко розкачала і масло трохи підмякло під мастикою. В мене перші торти і то рівніше виходили... :feel: Буває, що не виходить, бо тільки вчусь. Навколо торта - то печворк , тільки протисненний до кінця , а зверху квіти- то молд , я не робила сама. Недавно купила той молд, то хотіла спробувати , бо з квіточками я ще "не сильно товаришую" :smile:
Перейти на початок сторінки
Міла 83
6 березня 2012 12:38
Повідомлення #157


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Цитата: нінок
.Тортик "Червоний
, дуже гарний, вишуканий та елегантний.
Цитата: нінок
марскапоне
, а як Ви його робите щоб тримав вагу коржів і можна було покласти високим шаром.
Перейти на початок сторінки
нінок
6 березня 2012 13:25
Повідомлення #158


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
До мене на ти , я "ще тьотя не взросла" (ну... це я так думаю :smile: ), марскапоне отак- окремо 2 жовтки з цукром (так по максимуму , щоб жовтки гарно розтерлись по виду крему і побіліли трохи) , окремо збити до високих піків (чим крутіше , якщо коржі тяжкі)2 білка і трохи цукру. До марскапоне 250 гр додаю половину з 2ох жовтків або дивлюсь по ситуаціі (на Тірамісу всі 2 жовтка, там же бісквіт легкий) і білки спочатку півпорціі і дивлюсь , чи ще можна. Треба орієнтуватись на торт , а цей рецепт то на тірамісу - то все додаю .
Перейти на початок сторінки
Міла 83
6 березня 2012 13:47
Повідомлення #159


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
нінок, дякую, ти завши до мене дуже уважна. :feel:
Перейти на початок сторінки
нетік
8 березня 2012 06:27
Повідомлення #160


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Торт "Русалочка для Оксанки" перенесено у "Дитячі торти 4".
Торт Вишиванка, перенесено у "Торти незвичайних форм 3".

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 12 березня 2025 23:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100