Тут виставляєм гарні торти які не підходять до інших тем.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
для того щоб робити квіти не достатньо мати хороші барвники гелеві.
Та то я сама знаю і розумію... Хто вміє- той і з украінськими гарні квіти зробить. Я трошки інше мала на увазі, бо я щось пробувала ліпити спочатку з украінською червоні квіти , а мастика не була еластичною.кришилась капец.Я "по наівності" думала , що гелеві барники не міняють структури мастики і мені буде легше працювати- а думаю , то може наші , дешеві.Для торта "язик" я замовляла заводську (дуже добра) і чомусь вважала, що імпортні барвники дадуть подібний результат.Буду "думать.."далі та вчитись, надіюсь , з часом буде краще виходити.
Міні-тортик "Тренувальний". Десь близько кілограма, всередині шоколадний бісквіт і масляний крем, мастика мармишкова і желатинова.
Тортик не дарма так називається. Він дійсно є навчальним продуктом))) Тому всі барвники найдешевші, а інструменти підручні))) Всі недоліки бачу, але всеодно хочу його показати
Дуже приємний тортик , а кольори такі ніжні -ніжні.Айсинг виглядає чудово , я можу тільки подивитись , ще ні разу не робила , не знаю , з якоі сторони підійти.
Привіт всім! Виставляю "тортик з зеленими яблучками ", вага десь 9 кг точно (не важила , мому чоловіку дідесеву на ДН) , нижній ярус- шоколадні коржі( на топленому шоколаді +масло) , пропитані сироп+коньяк , дрильовані вишні в кремі сира згущенка + масло.Верхній- бісквіт класичний + сирний крем + персики. ШМ +ММ. Хотіла зробити на5-6 кг , а вийшло аж забаго. Розстроілась , бо чоловіку везти далеко , по маршрутках+ поізд( в нас авто немає) , а тортик важкий і трохи не такий , як хотіла(з кандуріном любимим розтушувала якось незаплановано), хоч насправді він є яскравіший , мені щось фотік став так світлити, чи то я того..Надпис зробила , виставляю