Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Торти незвичайних форм-3
нетік
27 січня 2012 00:27
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
musya
11 лютого 2012 20:37
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: Іриска
Торт "Бочка з ікрою
Молодець!!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
мари4ка
11 лютого 2012 21:01
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
нетік,Каааапееееець!!!!! Який класний вийшов тортик!!!! Бомба!!!!
А мастику сама фарбувала? Я ким барвником?
Перейти на початок сторінки
нетік
11 лютого 2012 21:15
Повідомлення #83


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
мари4ка,дякую... :feel:

Цитата: мари4ка
А мастику сама фарбувала? Я ким барвником?

так сама....спочатку мастику фарбувала російським гелевим чорним, получився темно сірий, а вже готовий торт пофарбувала розведеним сухим чорним фарбником у горілці. Мені більше сподобалось так працювати ніж з купною мастикою, і дешевше получається...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
utya
11 лютого 2012 21:19
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Цитата: нетік
Мені більше сподобалось так працювати ніж з купною мастикою, і дешевше получається...



От і слова Натоньки підтвердилися... памятаю як ви про це спорили у Львові :laughing: .

Але як у вас так торти блищать.. я цього ніяк не можу зрозуміти...
Перейти на початок сторінки
KotMarta
11 лютого 2012 22:33
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: нетік
Фотоапарат

класний торт ++++

Цитата: Іриска
Бочка з ікрою"

дуже красива бочечка вийшла
Перейти на початок сторінки
Яілатан
12 лютого 2012 00:06
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
нетік,
Класний фотоапарат, наче справжній. Ви кажете, що мастику зверху фарбуєте чорним, а як клієнти до цього ставляться? Я згідна, так дешевше получається, але роти після того просто жах :wassat:

Іриска,
Дуже гарна бочечка і апетитна теж. В мене питання, ви ікру ставили на мастику. Бо в мене по мастиці трохи топилась((
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
12 лютого 2012 13:02
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
musya,
KotMarta,
lenameln,
Ярка,
Цитата: Яілатан
Дуже гарна бочечка і апетитна теж. В мене питання, ви ікру ставили на мастику. Бо в мене по мастиці трохи топилась((

Дівчатка, дуже дякую за підтримку. :18e0: Ваша думка для мене дуже важлива.
Ікру я клала і на масляний крем (посерединці) і на мастику (по краях), і вона не топилася.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
12 лютого 2012 13:10
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Сумочка з трояндою, 2,400, шоколадні коржі, пудинговий крем з кокосом

Торт - терміновий робила вночі, тому і недоліків маса :feel: Всередині троянди - залишки картошки. Мастика ММ
А ще - велика подяка мари4ці за МК!!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Яілатан
12 лютого 2012 13:30
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Pito4ka,
А мені подобається!!! може трошки квіточка завелика, але сама сумока класна.
Перейти на початок сторінки
musya
12 лютого 2012 14:46
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Торт"Сорочка з галстуком"(Моя перша,робила для свекра на Д.Н)

вага 2.6кг.клас.бісквіт ванільно-заварний крем,прослойка вишня в шоколаді,молочна мастика.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100