Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
так сама....спочатку мастику фарбувала російським гелевим чорним, получився темно сірий, а вже готовий торт пофарбувала розведеним сухим чорним фарбником у горілці. Мені більше сподобалось так працювати ніж з купною мастикою, і дешевше получається...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
нетік, Класний фотоапарат, наче справжній. Ви кажете, що мастику зверху фарбуєте чорним, а як клієнти до цього ставляться? Я згідна, так дешевше получається, але роти після того просто жах
Іриска, Дуже гарна бочечка і апетитна теж. В мене питання, ви ікру ставили на мастику. Бо в мене по мастиці трохи топилась((
Дуже гарна бочечка і апетитна теж. В мене питання, ви ікру ставили на мастику. Бо в мене по мастиці трохи топилась((
Дівчатка, дуже дякую за підтримку. Ваша думка для мене дуже важлива. Ікру я клала і на масляний крем (посерединці) і на мастику (по краях), і вона не топилася.
Сумочка з трояндою, 2,400, шоколадні коржі, пудинговий крем з кокосом Торт - терміновий робила вночі, тому і недоліків маса Всередині троянди - залишки картошки. Мастика ММ А ще - велика подяка мари4ці за МК!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Торт"Сорочка з галстуком"(Моя перша,робила для свекра на Д.Н) вага 2.6кг.клас.бісквіт ванільно-заварний крем,прослойка вишня в шоколаді,молочна мастика.