Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Іриска,гарненький у вас чемоданчик. Я сьогодні теж з "Чемоданом".Копійки на ньому з мастики,обійшла всі магазини в місті не знайшла ні шоколадних гривнів,ні доларів паперових,то замовниця зробила гроші з фото чоловіка і я поставила їх на торт коли вона вже його забирала,тому фото без них... Всередині бисквіт з горіхами і класичний бисквіт,сметанний крем...Вага 2,4кг,ММ.Чекаю на критику.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Файний чемоданчик , гарний колір (в мене не завжди коричневий получається точно такий , як хочеться), акуратно зроблений. Я ще чемодана не робила , для мене все О.К, тільки чогось ніби не вистарчає - на замочках , чи дрібних деталей, щось таке...
для мене все О.К, тільки чогось ніби не вистарчає - на замочках , чи дрібних деталей, щось таке...
Аналогічно,
Цитата: мари4ка
Метелик
Марічко, тортик як завжди чудовий, такий ніжний акуратний. Єдине, як на мене, саму личинку вартувало б більш заглибити в середину, але це лиш моя думка.
Файний чемоданчик , гарний колір (в мене не завжди коричневий получається точно такий , як хочеться), акуратно зроблений. Я ще чемодана не робила , для мене все О.К, тільки чогось ніби не вистарчає - на замочках , чи дрібних деталей, щось таке...
Дякую за похвалюшки...Я дивилася на чемоданчики в неті,то там теж такі замочки...можливо таке враження через те що грошей на ньому не має,з ними вигляд зовсім інший... Також всім дуже дякую за плюсики...
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.