Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Торт "Книги для вчителів" мені дуже сподобався, рівнесенький, акуратний!!! Шапочка вийшла прікольна!!! але я б шнурочок до неї зробила інакшого кольору) наприклад, білий) не ображайтесь, пріз!!!!)))) Р.S. я на вихідні буду також робити тортик з такою шапочкою)) (до захисту диплома) після Ваших коментарів задумалася може її зробити швидше, щоб добре просохла!!))) Дякую!
Як завжди дуже гарно і акуратно!!!!! Тільки надпис,вибачайте мені за порівняння,одразу ж мені нагадав похоронну табличку.Я розумію,що по кольоровій гаммі вона сюди підходить,але асоціації викликає неприємні.Може то тільки в мене,а може і не тільки,тому і пишу про це.Може на наступний раз варто придумати і зробити надпис по іншому,може на торті чорними буквами,або золотими,обведеними чорним.Або на срібному,от як ободочок внизу торта.Ну щось не таке моторошне.
musya, Тортик чудовий, робота майстерна і досконала. А от з табличкою, то я теж згідна з Галею. Може і не похорону мені нагадує, але не подобається. Я думаю, краще щось типу листівочки, н-д, таку як Іринка-yaarysya робила