Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Наталочка, Дуже класна ідея зробити тортик в вигляді кошика, я тут тільки до яєчка додумалась, але і то не вийшло((( не має що показати((( А з чого такі класні, я так розумію, це яєчка?
Наталочка, А мені подобається і такий кошик, який не блищить, дерево ж по-різному обробляють, чи як там. Так він схожий на не лакований))) Торт "Боксерські рукавиці". Ванільний і шоколадний бисквіти, сметанковий крем, персики. ШМ, вага 2,5 кг.
Гарний кошичок,дуже оригінальний задум.А як саме ви зробили яєчка з желе,маю на увазі у яких формочках? Яілатан,Торт "Боксерські рукавиці-це просто КЛАСС !!!Рукавиці точно як справжні.Гарна робота!!!
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.