Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Критика "загубилась" , бо тортик цікавий, акуратно -білесенький , і фігурка гарна , то нелегка робота. Підкажи , будь ласка, а мастика така білесенька- якого виду і чи є "секрет такоі білизни".
Виставляю свою першу бочку, чоловікові на д/н, на вас розсуд.Ну не пішла вона мені і всьо, і криве якесь і ікру я наметала якусь гігантську та ще й 2 видів. Все... кажіть вже шось ви. Ага, бісквіт + сметанковий крем+ пропитка бейліс+консерв. ананаси+ в'ялена полуниця. ШМ
Канарейка, Класна бочка!!!! А трохи покосилася - то від кількості ікри))))) Може так і треба було!!!! Єдине - не можу зрозуміти, що то за розводи білі знизу? То від пудри чи намагалася фактуру дерева зробити? А ікра - гарна!!!!! Відбірна!!!! Чим метала?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
фактуру дерева робила з 3 ох колірів, білого молочного і чорного шоколаду, але коли перший раз покривала бочку, то мастика почала рватись, я мусіла її переминати і фактура втратилась тільки трохи білого лишилось Ікру мктала грушею, спеціально в аптеці купила. Желе тіко в нас червоне було(еткера), то я його соком яблучним розводила, тому й мутне вийшло. А ото перша оранжева ікра в мене не вийшла, желе погане було, то треба було ситуацію спасати, то рано в магазин бігала, ледве того еткера найшла. От така то в мене вистраждана бочка вийшла.
ру мктала грушею, спеціально в аптеці купила. Желе тіко в нас червоне було(еткера), то я його соком яблучним розводила, тому й мутне вийшло
Шо не кажи....а ікра суперова,чесне слово....чисто натуральна,так шо нічого не переживай,я дощечки колесиком витискаю,а перед тим по назначаю бочку,тобто як піцу ріжуть,чи торт,легенько,так само і низ бочки,тоді зєднюю...можна лінійкою,тоді виходить рівно ,а до деревини ніяк руки не доходять...колись пробувала то невийшло... тре спробувати
торт"Айфон"Фотки на скору руку робила, тай торт був мені не милий добре хоч робила на замовлення свому з рідні..... спішилась на похорон помер мій рідний вуйко , ой ..тяжкий для мене був цей день...довго буду памятати... вага 3.5 кг,клас.бісквіт,шоколадний бісквіт,карамельне суфле,вершково-ванільне суфле+персики,молочна мастика.
Natalyadiva, Дякую,за добрі слова ...так білий барвник розведений в горілці,писала не пензликом,а такою штукою для манікюру продається називається ---ДОТС,він має заокруглені кінчики.ним легше то шо треба частіше макати в барвник,може в день вийшло б краще,а добре шо так....