Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
А як ви робите справжні гроші, яким чином, я думала, то гроші паперові,а кажутьЦитата: tay гроші наче справжні!!!!!! відкрийте, будь ласка, секрет, як то їх ви робите
На ксероксі печатають..... Я шуткую.
--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
tay, Яілатан, Ксенічка, Галиночка, jul4uk, ВСІМ!!!! ВСІМ!!!ВСІМ!!! ДІВЧАТАМ дякую за коменти, і також за !"+" Гроші,то звичайні закладки до книжок по 50 коп,інакших не знайшла,і то...останні забрала...
Вага : 3 кг.; коржі 4 ( з горіхами, ізюмом, какао, маком), крем заварний, ШМ і желатинова мастика. Недолік, який я побачила на фотографії : на білому квадратику проявилися плямочки, яких не повинно було бути