Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Volo-shka, Я б теж не проти таку золоту рибку зловити ,може б які бажання виконала))) Дуже чудовий тортик. Вже кілька разів читаю, що всередині "Золотий ключик", можна рецепт, в мене його дітлахи люблять)))
zhanetka, тортик класний, гано вирівняний, і натуральна форма, кольори підібрані зі смаком , так сказати наближені до натуральних, так шо МОЛОДЕЦЬ! так тримати!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
гарна мишка все дуже акуратненько, от тільки тешо мені впало в око то джгутики нерівні або нерівно приклеєні трошки. Ви не ображайтесь, але торт дійсно гарненький а то портить трошки, може то так на фото.
Vajnrauh, Volo-shka,Рибка просто чудова!!!! мені дуже сподобалось як ти її розмалювала, і все так рівно і акуратно, а рибак- взагалі слів немає... Яілатан, наталька, maryana, galina27,Галю дякую за коментар,яке там ображаюсь..навпаки велике дякую!!! на другий раз постараюсь краще.. лесик-лисик, Костя Люда, Дівчата дуже дякую всім всім за коментарі і плюсики