Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Лорі, Дуже і навіть дуже схоже на гаманець. І форма передана один в один, і фактура супер. Коротше тортик вдався))) Міла 83, Тортик акуратний, а на рахунок капустини, то можливо листочки треба трошки по-іншому викладати. І трошки більші певно. tay, Я після кожного свого тортика так кажу, але потім віджоджу і роблю далі)))
Буває, зі мною точно подібне було- моє перше замовлення і машинка. Я поки ту машинку зробила , то первтомилась не так фізично, як нервово.А що робити... все минається і проходить. Всерівно молодець , туфельку зробила, а я ще навіть до туфельки не дойшла. А тортик гарний , рівненький. Головне - будуть і кращі тортики в тебе(ну ті, якими будеш задоволена)
Те саме питання , бо , думаю, що вафельні( паперові не можна , навіть , якщо з одноі сторони зроблені , з приводу нашого законодавства...якщо я не помиляюсь ).Але якось так гарно зігнуті трошки , дійсно, як паперові , ну зовсім , як справжні. А тортик дуже гарний -гарний , коричневий колір такий натуральний , молодець!
все класно, тільки поміняй скатертину на таку, що без узорів, бо вона трошки відволікає від торта...
Я, чесно кажучи, на скатертину взагалі не звернула уваги . Мене дуже цікавить які ці гроші, бо коли їстівні то трохи дорого виходить (~10грн одна купюра= 120грн. Це на торт декорі. Може є десь дешевше?). А роздруковані на папері, ніби не пасує...