Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
А я до вас з тортиком "Бочечка з ікрою" №2. 3,5 кг, медовик, чорнослив, горіхи. Доробляла поспіхом, так як домовлялись, що торт заберуть о 12 год, а клієнтка позвонила о 8, попросила, щоб о 9 год забрати. То трохи мої шугались від мене, бо репетувала сама до себе))) Але в 9,30 віддала! Я не уявляю як то роблять за день багато тортів, мене на одного насилу хватає, 2-було максимум, і то уже був для мене перебор)))
Дівчатонька любі, усім дуже дякую за плюсики і коменти!!! Вони надають сили!
Цитата: Яілатан
а клієнтці виговор, куди ж так підганяти. Я так страшно не люблю.
Я теж не люблю, коли підгонять, через що і псіхувала) Але все-одно залишилась задоволена, бо ще приплатила мені зверху трохи клієнтка(чи то їй торт сподобався, чи то за прискореність), та й раніш звільнилась від того торта, то ще спекла своїм до чаю рулетика бісквітного. Лорі, вишиванка, дуже гарна! Теж хочу при нагоді сорочку зробити. yaarysya, тортик цікавий і акуратний)