Тут виставляєм незвичайні і нестандартні торти у вигляді різних предметів: сумочки,гаманці,мішки з грішми,бочівки з ікрою,музичні інструменти,чоловічі сорочки,а також з туфельками і різними обемними формами.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Критикувати я не люблю(тай ше не доросла)....хіба порадити шось можу...бо коли робиш вперше,звичайно другий раз буде краще... Тортик бачу акуратний,добре вирівняний,тошо до дизайну,можна було шнурочок зробити двох кольорів і латку ,яка пришита теж іншого кольору світлу,або темнішу,нитки теж...щоб був контраст кольорів.А сам мішок зробити мішком)))взяти сітку,продається в будівельному,(помити звичайно висушити,зробити тиснення...То все такі нюанси,які з часом ти сама побачиш,а так тортик нічо,нормальний
латку ,яка пришита теж іншого кольору світлу,або темнішу,нитки теж...щоб був контраст кольорів
Дякую дуже за поради. Контраст якийсь намагалася зробити, фото вчора робила вночі, тому було неякісне, сьогодні переробила - зовсім інший вигляд. Але недоліки на фото не спихнеш, тому буду виправлятися
Я думаю , з часом пройде, коли вже буде більше практики. Мені це дуже знайоме... Я на всі 100% ще не була задоволена своім тортом, але мені це не шкодить йти далі,і, надіюсь, тобі також. Дивлячись на роботи майстринь- нам є до чого по -російськи"стремиться", а промахи вони у всіх є.