СолянкаНа 4 л бульйону або води;
200-300 гр шинки чи копченої ковбаси
200-300- гр м*яса чи вареної ковбаси
0,5 літри порізаних соломкою квашених огірків,(протушити,щоб змякли)
300-500 гр сметани(пережарити)
2-3 ст.л. томатної пасти (пережарити)
3-4 цибулини (порізати і посмажити)
Зварити бульйон.
Додати порізане соломкою варене м*ясо,копченості.Пару хвилин покипить,додати протушені огірки,нехай трошки проваряться.
Потім додати посмажену цибулю,заправити сметаною з томатом,посолити. Закипить і відставити.Солянка готова.
Прикрашати лимоном,оливками.
Часто готую таку солянку,дуже смачна.Але пропорцій не дуже дотримуюсь,готую на око.
Нехай Вам смакує.