Ліниві голубціПродукти:
1 кг м'яса
4 яйця
1 кг капусти
150 гр рису (зварити)
50 гр манки (сирої)
50 гр борошна
цибуля,спеції.
М'ясо перемолоти,капусту потерти на грубому терку і відтиснути сік.
Додати варений рис,яйця,манку ,борошно,цибулю,сіль перець.
Робити голубці,у вигляді продовгуватих котлеток і смажити на сковороді.
Потім скласти у кастрюлю,залити соусом,нехай 2-3 хвилинки перекипить.
Соус;сметана+томат+ зубчик часнику (за бажанням),спеції.
Смачного!!!
P.S Я люблю завчасно насмажити голубців,а потім роблю соус і розігріваю.
Але діти люблять їсти їх і без соусу,коли відразу смажаться або розігріті.