Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Кухонне приладдя), Хвалимось тим шо маємо, шо нині придбали файного.
oksana d
24 січня 2013 12:47
Повідомлення #521


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Світлана Палюха
. Яку краще брати скляну чи керамічну?


В мене теж всі форми скляні, я дуже ними задоволена.
Перейти на початок сторінки
Lutik
24 січня 2013 13:33
Повідомлення #522


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Дівчатка, скажіть, будь-ласка, а скляну форму треба ставити тільки в холодну духовку? Бо чула, що якщо поставити відразу в гарячу, то скло може тріснути....
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 січня 2013 13:41
Повідомлення #523


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Lutik
Дівчатка, скажіть, будь-ласка, а скляну форму треба ставити тільки в холодну духовку? Бо чула, що якщо поставити відразу в гарячу, то скло може тріснути....


і в гарячу можна ставити, але на холодний піддон чи решітку
а глиняні форми треба спочатку замочити у воді на 30 хв, а потім можна також ставити в духовку.
Перейти на початок сторінки
Lutik
24 січня 2013 13:49
Повідомлення #524


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 35
Реєстрація: 5.03.2012

ICQ:--

Бали: 124
Цитата: Ірка-Шкірка
і в гарячу можна ставити, але на холодний піддон чи решітку

Дякую! :smile: А в якій воді замочувати глиняний посуд-в холодній чи гарячій? І для чого? Просвітіть чайника... :request:
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
24 січня 2013 14:14
Повідомлення #525


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Lutik,
Цитата: Lutik
І для чого?
Наскільки я знаю керамічний посуд добре тримає вологу, тому замочуємо його у воді тоді цю вологу він віддає страві. А замочувати потрібно в холодній воді,після чого обполоснути у теплій (так пише інтернет). Доречі кераміка боїться перепаду температури, і готувати потрібно у холодній або легко нагрітій духовці, щоб посуд нагрівався з стравою,і ще може тримати запахи страв які ви готували перед цим.
Перейти на початок сторінки
інна
24 січня 2013 14:23
Повідомлення #526


Молода господинька
  • 34

Репутація: 200
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 24.03.2012

ICQ:--

Бали: 794
Цитата: Lutik
Дівчатка, скажіть, будь-ласка, а скляну форму треба ставити тільки в холодну духовку?

я ставлю і в холодну і в гарячу духовку,але в мене такі форми,що казав продавець,що їх можна і на газ ставити.Свекруха якось підігрівала мясо на камфорці то з формою нічого не сталося
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
6 лютого 2013 02:35
Повідомлення #527


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: інна
Цитата: Lutik
Дівчатка, скажіть, будь-ласка, а скляну форму треба ставити тільки в холодну духовку?

я ставлю і в холодну і в гарячу духовку,але в мене такі форми,що казав продавець,що їх можна і на газ ставити.Свекруха якось підігрівала мясо на камфорці то з формою нічого не сталося


А якої фірми варто брати скляну посуду для випікання в газовій духовці?

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 лютого 2013 03:02
Повідомлення #528


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: ОЛЕСЯ
А якої фірми варто брати скляну посуду для випікання в газовій духовці?


Pyreх - французькі, виготовляються лише у Франції. Мені вони дуже подобаються.
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
11 лютого 2013 22:42
Повідомлення #529


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Цитата: Ірка-Шкірка
Pyreх - французькі, виготовляються лише у Франції. Мені вони дуже подобаються.

І я такі маю три штуки різного розміру, завжди в них готую страви для гостей і в них відразу подаю- і страва не холоне і посуду мити менше :amam:
Перейти на початок сторінки
KASYA
11 лютого 2013 22:49
Повідомлення #530


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Я теж маю кілька різних розмірів - і форми для запікання і гусятницю і каструльку. Дуже задоволена. Правда, в гарячу духовку чомусь боюсь ставити.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 21:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100