Дівчата!!! в мене також комбайн на день народження був подарований майбутнім чоловіком
!!!! От це прикол!!! Але з маленькою поправочкою - я сама його заказала
Я ще так не готовила, але дуже хотіла ту штуку, щоб поменше робити
Наталя, маю такий самий комбайн що в тебе, тільки старішої версії. Скажу, що правильний вибір, бо у мене вже купу років працює і думаю ще стільки років ще пропрацює. Відразу привчай себе ним користуватися, бо потім буде як в моєї мами і Натоньки - краще я руками зроблю
Наталь, єдиний мінус скажу. В кришці, що закриває основну чашу є такий виступ,що заходить в рейки комбайна. Бажано, щоб та кришка не падала, бо з часом той виступ відпаде і не можна буде включити комбайн. Я місяць тому купила в сервіс центрі кришку - 270гн! Це за саму кришку!!! ще 1,5 місяці чекала,щоб її доставили на Україну! Без неї нічого вийде!
Терки,ножі,вінчик - все як нове - гостре і добре. Правда, з років 4 тому назад, я в сервіс центрі докупила собі терку для бурячка - моркви на борщ!!! Класна терка!!!
Так що вітаю з дуже гарним і потрібним подарунком!!!! УРА!!! Чекаєм на шедеври!!
Ось таке у мене любиме чудо. Фоткнула на полці де він стоїть, правда без верхньої чаші, бо мало нею користуюсь. Хіба на молочні коктейлі