Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 "Романтик", Торт
Galina_Nedomirko_
10 січня 2012 13:24
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
"Романтик"

Форма 35/39.Вага-5,5 кг,висота-10 см.
Коричневий корж:
5 білків збити з
200гр цукру,додати
5 жовтків
1 ст борошна
3 ст л какао
Пекти два таких коржі.
Маковий корж:
2 ст маку(запарити і втерти)
10 білків збити в круту піну,додаючи
250 гр цукру
Білки легенько вимішати з маком,додати
100 гр кокосу
1 пач. порошку до печива
Пекти на пергаменті.
Безе:
8 білків добре збити,додаючи
300 гр цукру(цукор краще замінити на пудру)
2 ст л крохмалю
+1 ст порізаних горіхів(можна родзинки,кокос)
Безе сушити на пергаменті на мінімальному вогні 5-7 год. дверцята в духовці привідкрити.
Крем:Масло+варена згущонка.

P.S.«Романтик» печу більше 10 років,використавши коржі з різних пляцків.Назвала на честь сина Романа.Печу йому завжди на дні народження та іменини.Це улюблений торт моєї сім’ї та друзів.
На забаву,коли буває багато гостей печу пляцок «Вишиванку» на жовтках і «Романтик»,де йдуть білки (виходить економія на яйцях)
Торт дуже великий і смачний.

Перейти на початок сторінки
Tatiana
10 січня 2012 14:06
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Смачненький тортик. :winked: Головне, виходить великий, бо як велика гостина, то завжди печу теж велики торти, пляцки. Дякую! :3fb:
Перейти на початок сторінки
наталька
10 січня 2012 14:12
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Galina_Nedomirko_,
великий і гарний торт, вже записала :winked:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
10 січня 2012 14:33
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Galina_Nedomirko_,
Смакота,по складниках видно що дуже смачний,дякую за рецепт :a0a:
Перейти на початок сторінки
galalviv
10 січня 2012 14:41
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Galina_Nedomirko_,
Гарний тортик
Цитата: Galina_Nedomirko_
Маковий корж:

його випікати при якій температурі і скільки часу?

Цитата: Galina_Nedomirko_
Безе сушити на пергаменті на мінімальному вогні 5-7 год. дверцята в духовці привідкрити.

Це ж скільки електроенергії витратиться.Я коли печу "Київський",то на пів години ставлю пекти при 150 градусах,потім зменшую до 100 і печу ще 1,5 години-висихає добре та й по часу наскільки менше.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
10 січня 2012 15:23
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: galalviv
Це ж скільки електроенергії витратиться.Я коли печу "Київський",то на пів години ставлю пекти при 150 градусах,потім зменшую до 100 і печу ще 1,5 години-висихає добре та й по часу наскільки менше.

galalviv в мене,на жаль,духовка газова,тому безе завжди так печу.А коли печу ще вище безе,то може сушитися цілу ніч.

Дівчатка,вибачте, що не вказала температуру,в мене полетів регулятор.А маковий корж печу приблизно як печеться бісквіт.
Перейти на початок сторінки
наталька
10 січня 2012 15:53
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Galina_Nedomirko_,якщо можна то я би хотіла щоб ви про=вели майстер клас по бізе бо мені ще ніразу невдався, і скільки пляцків я через це помарнила, а ваше таке апетитне що аж слюнки течуть, і про сушіння я би хотіла більш докладніше послухати, в мене теж газова духовка не першої молодості

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
galalviv
10 січня 2012 16:11
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Цитата: Galina_Nedomirko_
маковий корж печу приблизно як печеться бісквіт

А,зрозуміло,бо я думала,що це щось більше на бізе схоже і теж треба сушити.Дякую.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
10 січня 2012 16:55
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Цитата: наталька
Galina_Nedomirko_,якщо можна то я би хотіла щоб ви про=вели майстер клас по бізе

Постараюсь найближчим часом.
Цитата: наталька
про сушіння я би хотіла більш докладніше

Для бізе білки мають бути свіжі,обовязково охолоджені і щоб туди не попало ні каплі жовтка.Посуда,в якій будуть збиватись білки має бути сухою і звичайно не алюмінієвою(бо білки потемніють).Перед збиванням я додаю до білків пару кристаликів солі.(швидше збивається).Збиваю в круту піну білки,додаю по ложці цукор(ще раз повторюся з пудрою краще) добре збиваю,+крохмаль і за бажанням горіхи...,інколи даю какао,виходить коричневе бізе.
Викладаю на застелену пергаментом форму,ставлю в теплу!!!духовку.
Між дверцята запихаю вилку чи ложку,так щоб духовка була привідкрита.Наставляю найменшу температуру і сушиться.В залежності від висоти бізе час сушіння різний.Пробую сірничкою,як суха виключаю духовку,а бізе ще залишаю до остигання.
Ой.щось я стільки написала,не знаю чи зрозуміло.Буду рада як згодиться.

Дівчатка,всім велике дякую за підтримку.
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
19 січня 2012 16:32
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
[Galina_Nedomirko_,

Дуже цікавий пляцок "Романтик" :winked:

Тільки, хочу спитати, чи не потрібно для коричневого коржа порошок до печива?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 23
Користувачі: Raymondtidly
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100