Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Klybnichka, Тортик класнючий, а від Сирника я просто в шоці, красавец. Трошки Макквін за рожевий, але це може бути фото передавати так кольори. А ліпка чудова і дітям думаю колір не завадить
В порівнянні з чудовими тортиками майстринь, мій далекий до ідеалу. Та все ж дуже кортить показати. Торт "На хрещення дівчинки". Нижній поверх - "Трюфельний", а верхній - бісквіт, крем Шарлотт з апельсинами, ММ. Ваги не знаю.
Але класні фігурки, така ювелірна і чиста робота. Любуюся не налюбуюся.
Цитата: Anna_maria
"На хрещення дівчинки"
Дуже милі ангелочки. Сама робила? І тортик гарний, ніжний.
Цитата: Volo-shka
Торт "Маша і Ведмідь на риболовлі-2"
Саша, в тебе просто золоті руки. За який торт не візьмешся, кожен - витвір мистецтва.
Цитата: Oksana_sx
"Для бабусі і внучат"
Гарненький тортик, ніжні кольори, класні фігурки. Трошки корзинка підкачала. Як на мене ручку в таких маленьких корзинках не слід обмотувати ленточкою, занадто масивною виходить
чомусь мені завжди здається, що ті мої торти, якісь всі на одну моду(((
мари4ка, не вигадуй нічого!!!! Яка б то не була робота, коли вона зроблена, гарно, охайно і головне - з любов"ю до своєї справи (а це в тебе є), то роздивлятися її - одне задоволення(про смакування - взагалі мовчу!!!!). А те, що робота доведена вже до ідеалу - то це є показник майстерності!!!! Інша справа, що так вважають і клієнти, і кожен бажає посмакувати ШЕДЕВРОМ.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Тортик-мрія для молодої матусі. Теж такий хочу, сподіваюсь до літа ще маю час на вдосконалення своєї майстерності. Ще не знаю хто у мене буде, але вже зберігаю такі тортики окремо. А ще цікаво: ці фігурки довкола другого другого ярусу - це якісь вирубки?
--------------------
Завжди пам'ятай, що тебе люблять...