Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
На перший раз - то просто супер!!! Тільки відбитки ніжок чомусь виглядають великими)))
Дякую.Я просто їх зробила з того що до кедиків .я взагалі то не планувала робити відбитки,то так спонтана ідея,тай перше шо прийшло в голову з того і вирізала
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Яілатан, трансформер, наче справжня іграшка! Це ж треба так вміло виліпити! Ще й висота 20 см, а скажіть будь ласка, ви вставляли якісь палички всередину, чи він сам тримається?
Дуже класний , а основне оригінальний торт. Я все рівно не сильно уявляю , як ото він такий важкий тримається. Що сказати- молодець 100 разів , та фігурка то величезна робота , дуже натурально виглядає. Підкажи , будь ласка , десь на трансформер є МК , чи сама з картинки робила? А желатинова тобі добре на фігурки( бо яще ніколи іі навіть не пробувала)?Вибачаюсь , що стільки запитань одразу .
нінок, Я ліпила з картинки. Знайшла в неті картинки тих чудіків і ще мені торт підкинули де був той трансформер, Ось так і пробувала, методом проб і помилок))) Якщо сама желатинова то дуже швидко сохне. я її з ММ змішую, або просто до мармишок желатин додаю. Тут тільки основа з желатинової, решта шоко. І падати він в мене теж хотів, весь час на зад нахилявся, встромила ще одну шашличну палочку до самого низу торта)) Не вибачайся, в мене теж завжди багато запитань, я розумію)))
zhanetka, нінок, Дівчатка дуже дякую, мені приємно
Марієчко, не перестаю дивуватися твоїй майстерності, тортики всі чудові. А цей то взагалі ідеальний, такий рівненький і акуратний, нема до чого придертися!!!!!