Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Я Іра, а нік яаруся,бо бачу,що мене більш за Ярину сприймають
Іринка, приємно познайомитись , я просто по ніку украінською написала.
Цитата: yaarysya
а майстер з мене ще не ніякий, тому я навіть і не ризикнула з ними бавитися
Так не можна говорити , торти в тебе хороші і складні , навіть дуже складні. Сьогодні , певно , день дивний , всі класні майстрині себе критикують ( маю ще Марічку на увазі)... Ти йдеш все вперед і вибираєш складні тортики - це багато значить ( ну , я так вважаю). Про печворки розумію , я би сама ліпила все і одразу , бо хочеться куплене спробувати. У мене печворк метелики- це теж перший , який я хотіла і купила одразу (з печворків), навіть , ще бувши "без особоі уяви , що це".
yaarysya, не знаю якої ти там хочеш критики чи аналізу, тортик класнючий. Я б напевно довго ліпила таку русалочку, в мене з обличчями проблема Правда погоджусь з Марічкою, нарахунок печворку, можливо варто його було пустити по боках тортика,а рибок зверху? Тяжко сказати. а ле ще раз повторюсь, супер!!!
Я б напевно довго ліпила таку русалочку, в мене з обличчями проблема
Ой, в мене теж як доходить діло до ліпки, то таке враження, що руки починають не з того місця виростати , а на обличчя маю молд, правда до силіконового ще не доробилася, а лиш пластмасовий для шоколаду (дешево і сердито ), але краще, ніж нічого.
Цитата: Яілатан
Правда погоджусь з Марічкою, нарахунок печворку, можливо варто його було пустити по боках тортика,а рибок зверху?
Та ні, рибки зверху ще б смішніше вийшли, а так ніби річка в розрізі і рибки відповідно боком,а зверху б вийшли догори дригом - дохлі А тоді і лілеї б виходили як в середині ріки. Вихід єдиний - треба другим разом постаратися і руцями людських лілей наліпити
yaarysya,Дивилась ,дивилась ну нічого не бачу,що можна покритикувати...Торт просто казка, і ті лебеді і така руусалонька гарнюня..ну що тут скажеш Талантіще
galka,дуже гарний тортик!!!!!! Маша така красуня і Міша не підкачав-взагалі бесподобний...і ялиночки гарнюні такі рівненькі, а сніжки теж гарно придумала...Тортик супер!
Мені мішка дуууже сподобався , а Маші просто вартувало б очка чіткіше намалювати( можливо зрачки домалювати) і декор я б інакше продумала. Бачу що ялинки є і мастічні і з айсінгу,( напевно як і я хотіла попробувати все і нараз ) на мою думку вартувало б робити всі в одному стилі, просто різних розмірів. Це не критика, а дружня порада. Але в кожного ще є і свій смак... Загалом тортик гарненький і хресниця буде дуже задоволена . Давно печеш?
А це мій другий "Одиничка для Сашуні".з цим тортом я намучилась.ніяк не вдавалось зложити з коржів цифру памятаю колись бачила мастер клас на сайті ,поглянула одним оком і забула, а коли пригодилося то ніде не могла чомусь знайти...склала з кусків і прийшлось дуже багато крему під мастику дати, щоб вирівняти.добре ,що робила знайомим сказали, що добрий лише трохи забагато крему.треба виправлятись поможіть!!!!!!!!!в середині медові коржі з згущонкою і маслом та горішками,покритий мм.вага 3100.