Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
мари4ка, Дякую за хороший відгук, дуже приємно чути, особливо від такої майстрині як ви. лесик-лисик, Дякую, роблю просто - сідаю і ліплю. Ліпила пірати два рази, раз за великий, потім знов щось не так. В тебе вже є допуск, з чим вітаю, бо щось вчора забула, і в тебе теж все получиться, обов'язково. Мені ще теж вчитись, добре що є в кого))) zhanetka, дякую Всім дуже дякую за плюсики
Цей тортик для хлопчика Ромчика,якого батьки називають "наша Ромашка" Торт "Ромашки для Ромчика".Ванільний бісквіт+горіховий бісквіт,крем заварний на жовтках+вишні+персики.Вага 2,900,ММ.
суперовий!Це ж скільки праці в нього вкладено! KotMarta, а балярина яка файна) galalviv, яка цікавий тортик, це ж треба так придумати)
І я до вас з тортиком на рочок "Подушечка з капчиками". Може трошки і пустувато , але я строго робила, як просили замовники: біла подушечка, сині капчики і сині рюшечки, медовик всередині на півтора кілограма)))
подушечка гарненька, я ще такого тортика не робила, потрібно буде колись спробувати зробити
Цитата: Lusuchka
балярина, як справжня, і троянди немов живі, ви майстриня!
дякую мені надзвичайно приємно, я ще продовжую вчитися ( троянди робила по МК Саші, дуже гарними виходять пелюстки, коли їх витончувати на руці, так як показано в цьому МК )
KotMarta, Дуже гарний тортик і ліпка неперевершена, супер. Це ж добре треба було повозитись, щоб таку красуню зліпити Вмене обличчя.це найстрашніше, ніц не виходить((( galalviv, Оригінальна ідея, мені сподобалось. Ну і тортик звичайно на висоті, все продумано, гарно-гарно. eleneska, Гарненька подушечка, дуже ніжно виглядає.