Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Soni,твої тортики вже стають що раз -то гарніші, можна сказати ідеальні!!!! Людлю приглядатись і бачити, що нема в них ніяких помилок)))) Але можна декілька порад до тортиків з бантами? На мою думку цей бантик треба зробити трохи меншим(він більший за торт ) , бо голуба стрічка,яка обгортає торт є набагато тоншою,а бантик ніби-то нею привязаний! Ну я не кажу, шо бантик має бути таким тоненьким, але на половину пеншим, то точно і йому бракує знизу стрічок, він визлядає трошки недокінченим... Не ображайся за критеку, просто бачу, що тортики гарнішають, а помилки ще де-не-де є
нетік,ти у нас профі,але я також декілька порад хочу дати Твої смішарики класні але є маленькі дрібнички з якими тортик буде виглядати ідеальний: я би там зробила травичку через часникодавку і посадила трохи більші квіточки, біль натуральніші, наприклад ромашки)))) Без образ, просто декілька порад!!!!
Нарешті я добралася до компа. Ще загружу свій вчорашій тортик Коляска-2 5,3кг Розігналася коментувати ваші тортики, але ви, бджілоньки- трудівниці стільки їх( за ці 3 дня, що мене не було ) встигли напекти, що я просто не взмозі прокоментувати кожен окремо. Тому скажу всім ви великі Молодці!
Цитата: Яілатан
це в тебе теж форма
Так, таких форм я маю аж 13. Всім-всім веееееличезне дякую за відгуки і плюсики
Може і в мене хтось бачить недоліки??? Говоріть, я не ображаюсь ніколи! Збокузавжди краще видно, і так легше побачити свої помилки!!!
Марічко, ти жартуєш які недоліки? Думаю, всі дівчата зі мною погодяться, що твої торти на нашому форумі найгарніші. Кожен просто бездоганний, гармонійно поєднані кольори, нема нічого лишнього. Я просто мрію щоб і мої тортики були колись такими витворами мистецтва. А критика краща навіть за компліменти, бо дозволяє побачити свої помилки і є стимулом до вдосконалення
це ти вже перебільшила в енну кількість разів , мені ше вчитись і вчитись...
Цитата: мари4ка
травичку через часникодавку
тут справді так мало бути, та з деякими обставинами змінилось в ході дій...а от про ромашки неподумала, тре на них звернути увагу. мари4ка, дякую за підказки!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!