Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Ось такий тортик я робила для знайомого хлопчика. "Зоряне небо", Бисквіт мандариновий, крем заварний, ШМ. Намучилась з цим тортиком, певно то не мій день був, все щось було не так. То колір спочатку вийшов не той, то з мастикою проблеми. Вийшло, що вийшло.
Великі спасибі Pito4ka за допомогу. Просто виручила, дякую
гарненький та акуратний тортик, а на метелика маєте форму чи вирізали?
Ні, форми я не маю. Посередині круглого коржа оті хвильки вирізала і обернула другою стороною, от і все. Дякую всім дівчаткам за плюсики, для мене всі ваші коментарі дуже важливі
KotMarta, Ух, класнючий який. Такий акуратненький, і Кітті така симпотненька вийшла. Подобається мені цей персонаж, майже завжди виходить так як треба. В мене тільки одне малеееееееесеньке зауваження: оці крапочки з айсингу ще б пальчиком притиснути, щоб не кололись, а були краплинками, взагалі б було досконало. Я надіюсь на мене не образитесь, а то я щось останнім часом забагато зауважень даю. (ще мені кондитер, це я про себе).
Я не ображаюся , коли цей торт робила часу не мала зовсім , та й може тому і вийшло не цілком так, як треба. Якщо не дослухатися до критики, а вважати, що вміємо вже робити все, то не доб'ємося більше нічого, а зупинимося на тому, що вміємо
Тільки не смійтеся,але в мене теж тортик з Кітті. Торт"Сестрички Кітті і Мінні".Мандариновий шифоновий бісквіт+шоколадний пудинговий корж,крем від "Київського"+персики консервовані,вага-3,200,ММ.
А чого сміятись? Кітті зараз дуже відомий персонаж, як на мене вона така позитивна киця. А тортик, як подобається Такий аакуратненький, рівненький (чого я ніяк не досягну, може то до вас на курси?).І нічого зайвого, все просто супер.Тепер ще буду знати, що в Кітті є сестричка,
2 кг. Макові коржі, шифоновий бісквіт, сирна маса, персики. Низький та широкий... Бачу.. Але вже знаю, як на наступний раз робити, спитала в Марічки))) Ля-ля-ля
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Привіт дівчатка , я на хвилинку забігла покищо закину тортик, а ваші шедеври подивлюся і прокоментую пізніше, бо маю доробляти ще один Торт Мікі 3 кг П'яна вишня.