Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Пригощає Наталя, Рецепти Natalyadiva
sunnygirl
20 липня 2009 10:00
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Я обов'язково буду сюди заходити і приготую щось по твоєму рецепту.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
20 липня 2009 10:01
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пляцок П'яниця я також печу давно але за трохи іншим рецептом.
Перейти на початок сторінки
Яночка
1 серпня 2009 12:43
Повідомлення #33


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталя, поздоровляю з відкриттям темки!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
1 серпня 2009 20:18
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315




Дівчата, мене давненько не було на сайті, були проблеми з ноутбуком. Але зараз все добре і я знову з вами.
Яночка, дякую за привітання! love


Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
1 серпня 2009 20:31
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ЯБЛУЧНЕ ВАРЕННЯ



Потрібно:

2 трилітрові банки порізаних пластинками яблук
2 літрові банки цукру
150 мл оцту

Яблука почистити від шкірки, нарізати пластинками на 2 банки і скласти в кастрюлю.



Висипати цукор і влити оцет. Покласти на вогонь і смажити 3 години за 1 раз відколи закипить. Смажити на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як вистигне, розкласти в чисті сухі банки і закрити кришками.




Повідомлення відредагував Natalyadiva - 4 серпня 2009 10:38
Перейти на початок сторінки
ir71
1 серпня 2009 21:55
Повідомлення #36


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

ВАУ!!!!ВАУ!!! Яка тут смакота! Особливо це буде відчутно зимою.В люті морози випити філіжаночку гарячого чаю з кусочком хліба намазаного ароматним яблочним варенням....Ням...ням..
Дякую Наталочко за рецепт.Ще трохи і яблучка мені сестричка підкине.Тоді і я собі нароблю твоєї смакоти.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
1 серпня 2009 21:57
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ЯБЛУЧНИЙ ПИРІГ



Тісто:
4 яйця
6 ст.л. цукру
1 ст. муки з чубком
30 г розтопленої маргарини
1 ч.л. розпушувача

4 великі яблука почистити і порізати пластинками

Білки відділити від жовтків. Білки збити з 3 ст.л. цукру на круту піну і жовтки збити з 3 ст.л. цукру. До жовтків додати маргарину і трохи муки змішану з розпушувачем, збити. Потім додати білки і легенько перемішати, додати решту муки і ще раз легенько перемішати. Тісто дуже воздушне. Вилити тісто на змащену форму і розкласти яблука. Випікати при темп. 170С приблизно 40 хвилин. Як вистигне посипати зверху пудрою.
Смачного!!!


Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
1 серпня 2009 22:29
Повідомлення #38


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 серпня 2009 06:25
Повідомлення #39


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дешевий пиріг



Це простенький рецепт, продукти завжди є і без яєць.
2 ст.л. варення (в мене полуничне)
2 ст.л. олії
1,5 ст. муки
1 ст. кефіру
0,5 ст. цукру
1 ч.л. соди

Все вимішати і вилити в змащену форму. Пекти 30 хвилин. Пиріг гарно підросте, зарумяніє.
Цей рецепт був колись надрукований в обласній газеті. Мені тоді було 13-14 років, це сама перша моя випічка.




Повідомлення відредагував Natalyadiva - 2 серпня 2009 05:27
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 серпня 2009 06:47
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
ЗАКУСКА "КОРАБЛИКИ"



ПОТРІБНО:
4 огірки
2 помідори
3-4 крабові палички
50 г твердого сиру
майонез
зелень

Більші перезрілі огірки почистити, розрізати поздовж напополам. Чайною ложечкою вибрати серцевину.
Помідору одну, крабові палички, сир порізати маленькими кубиками, додати порізану серцевину з огірків і порізаний кріп. Тріши посолити і заправити майонезом.

Цим фаршем наповнити огірки.
Другу помідорку порізати на дольки і приколоти у вигляді паруса за допомогою зубочитки або шпажок. Все!

Рецепт з форуму edim doma.

Повідомлення відредагував Natalyadiva - 2 серпня 2009 14:35
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 54
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100