Фаршировані рулетики під соусомСвинина
200 г шампіньонів
2 цибулини
2 ст.л. сметани
оливки чорні
1 зубчик часнику
невеличкий солодкий перець
4-5 помідор
1/4 ст.вина
сіль, перець, базилік сушений
Мясо порізати як на відбивні і відбити( в мене вийшло десять пластинок мяса).
Гриби порізати і трошки посмажити з цибулькою, дати ще ложку сметани, посолити, поперчити і ще трохи посмажити.
Пластини мяса посолити і поперчити. Викласти гриби і порізані чорні оливки. Завернути рулетиком і заколоти зубочистками.
Для соуса:
помідори і перець солодкий змолоти в блендері. Цибулю посмажити і влити помідори. Дати тертий часник, сіль, перець, базилік. Ще трохи протушити. Дати вино.
Рулетики викласти в форму, полити зверху соусом. Закрити фольгою і поставити в духовку запікатися на 40 хв при 180С.
Смачного!!!
От тільки що з духовки.