ФАРШИРОВАНІ КУРЯЧІ НІЖКИ8 курячих гомілок
5-6 більших шампіньонів
1 цибуля
1 морква
сіль, перець
З кожної ножки акуратно зняти шкірки, не обрізаючи її. Мясо відділити від кістки, а кістку обрізати, залишивши кусочок від лапки зі шкіркою.
Мясо змолоти. Подрібнити цибулю, потерти моркву на грубій терці і трошки посмажити. Додати порізані пластинками гриби і ще трохи протушити.
Мясо вимішати з грибами, посолити і поперчити до смаку. Дати 1 яйце, вимішати. Тепер чайною ложечкою начиняти шкіру.
Начинені ніжки заколоти зубочистками.
Змастити з обох сторін майонезом, викласти в форму і запікати в духовці близько 30 хвилин.
СМАЧНОГО!!!
Ніжки смачні, розходяться миттєво. Гостям дуже сподобалися.